ÖĞE GELİŞTİRME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİBERE_81 tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 adet kalkan jen. 100 seviye ile toplam da 1.90k uri ile geliştirmem gerekmiyormu vip+ indirim avanta paketi ile bunasıl bir iş daha 12 seviyeye gelmeden bu uri miktarını aştı acıklama yapar mısınız

2. Merhaba ,

Normal olarak hiç bir indirim olmadan %100 geliştirme ile bir LF-3 , LF-4 yada İris geliştirmesi 104.250 uridium ile 16 seviye oluyor.

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Sayın modum geliştirmeye başlamadan önce kalkan jeneratörleri 2 seviyedeydi toplamda 15 jeneratör için 1.090k uri gidiyor. %30 indirim ile ben işleme başladığımda 1.420 k uri ile başladım ve 12 seviyey gelmeden benim uri bitti bu işte bir yanlşlık var ilgilenirmisiniz

4. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile direkt olarak %30 indirim olmuyor. İndirimsiz maliyete ilk olarak diyelim ki %5 vip indirimi uygulanıyor daha sonra ise çıkan sonuca %25 indirim paketi avantajı uygulanıyor.

Bu nedenle hesaplamanızda hata olmuş olabilir.

Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirin isterseniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.