ÖGE indirimi sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve atacanka tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atacanka

atacanka User

Pars adminimiz geçen hafta öge indirimi sorulduğunda twich te şu an var 25 dk kaldı dedi ama biz tr4 de göremedik 3-4 arkadaş. öge indirimi server de değişiklik gösteriyor ya da bir teknik sebebten dolayı tr4 hiç gelmedi ki benim online sürem günde 12 saat neredeyse ki genelde 20-24 arası kesin online oluyorum ve 6 haftadır öge indirimini göremedim. acaba sistem arıza verdi de tr4 e öge indirimi ver miyor mu?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyunu iyi takip etmiyorsunuz. TR serverlerinde geliştirme indirim saati aynı anda başlamaktadır. Yanlış hatırlamıyorsam 4 aralıkda indirim çıktı. Ve genellikle indirim 2 haftada bir cuma günleri çıkıyor. Yani baktığımızda bu hafta cuma günü indirim saati çıkabilir. Akşam saat 7 den sonra oyun ana sayfasına bakınız.

İyi Forumlar.

3. atacanka

atacanka User

eminim bende 4 aralıkta da kontrol ettim yoktu 11 aralıktada yoktu. o halde benim sayfada sorun var ya da öge indirimi paketi mi almalıyım yoksa. cvblarsanım sevinirim teşekürler

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu indirimi görmek için ek olarak bir şey edinmenize gerek yok herkese gözüküyor. Genel olarak da bir sorun bulunamaktadır.

İyi Forumlar.

5. atacanka

atacanka User

sağolun sorunun cvbı için teşekkürler kolay gelsin
    konu kilitlenebilir

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Gözünüz bu cuma ana sayfada olsun çıkma ihtimali vardır. Genellikle saat akşam 7 den sonra çıkabiliyor.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.