Ölümsüz Birlik Etkinliği Katlayıcı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve »†«B•A•R•O•И»†»T.R tarafından 12 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ölümsüz birlik etkinliğinde haritada çıkan bossları kestiğimizde kutudan çıkan Styxus Parçaları ve Charopos Parçaları katlayıcı paketinden etkileniyor mu ? yani ödül olarak 30 parça verecekken 60 parça veriyor mu ?

2. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bende bunu sormak için gelmiştim etkinlik açıklamasından bu yazıyor =Sevgililer Günü NPC Boss’larının herhangi bir destek bonusundan etkilenmeyeceğini lütfen unutmayın.

3. wiladew

wiladew User

etkilemez

4. ŞahFD

ŞahFD User

Yanlış hatırlamıyorsam şu armor goliath plus v psychie goliath plus (pembe olanı) 2021 latunyum etkinliğinde gelmişti. O zaman modüle ihtiyacım vardı 25 anahtar verip alamadım.

Daha sonra 2022 yılında tekrardan geldi anahtar olarak bu sefer anahtarım arttı ve o gün oyuna giriş yapamadım hem anahtarım gitti hemde tasarımı alamadım.

2023-2024-2025 3.Yıl oluyor hala şu psyche goliath plus (pembe olanı) birr türlü tekrar çıkmadı

Sürekli aynı gemiler çıkıyor alıyorsunuz ama yok şu pembe armorun diğer versiyonlusu psyche goliath plus bir türlü ne anahtara nede birleştire geliyor neden anlamıyorum tüm goliath plus tasarımlarım var birtek o yok kafayı yiyicem koleksiyoncu olduğum için almak istiyorum alamıyorum bir türlü

Armor goliath plus gelmiş
    psyche cyborg gelmiş
    armor berserker gelmiş
    psyche berserker gelmiş
    psyche spektrum plus gelmiş

Hadi hepsini geçtim ilk çıkan armor goliath bile geliyor ama yok abi psyche golaith plusu vermiyorlar bir türlü şaka gibi :D

@sindbadmoscow.

5. cevaplar için teşekkür ederim konuyu kitleyebiliriz.

6. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.