Ölümsüz Birlik Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 19 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Charopos ve Styxus fazladan kalanları herhangi bir şeye dönüşecek mi? Yoksa bir sonraki etkinliğe mi kalacak rehberde göremedim.

2. Tüm parçalar etkinlik bitiminden 24 saat sonra envanterlerinizden kaldırılacaktır.

militaryship-3 bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Tüm parçalar etkinlik bittikten sonra 24 saat içinde silinecektir.

Kayıp aşıkları kavuşturabilir misin? Kavuşma yolunda duranları yenin, Styxus ve Charopos Parçaları toplayın ve Solaris ve Berserker Gemileri için Amor ve Psyche gemi tasarımları gibi özel ödüller yapın! Yepyeni kararsız modüller de geldi!

X-2, X-3, X-4, X-5, X-6, X-7 ve X-8 Lanatum NPC'lerini öldürdüğünde Sevgililer Günü Boss'ları Styxus ve Charopos ortaya çıkacak. Styxus Parçaları (Styxus'tan düşer) ve Charopos Parçaları (Charopos’tan düşer) edinmek için Boss'ları avla. Bu Parçalar ile montajda yeni eşyalar üretilebilir!

Styxus ve Charopos’u öldürmek için 30 dakikan var; bu süre zarfında öldürmeyi başaramazsan ortadan kaybolacaklar.

Lanatum aşağıdaki zamanlarda (Yerel Sunucu Zamanları) doğacaktır:
    • Her gün 10:00 - 16:00 (6 saat) ve 18:00 - 23:59 (6 saat) arasında
    Tüm parçalar etkinlik bitiminden 24 saat sonra envanterlerinizden kaldırılacaktır.

Lütfen dikkat: Bu sefer özellikle yüksek seviyeli oyuncular için bir NPC dengelemesi yapıldı.

@**ShApLy™**[ßĪĿØ] Cevabınız için teşekkürler.

İyi Forumlar.