Ölüp Öldürme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aknilox tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aknilox

Aknilox User

***** rakibe olan saldırı iptal oldu.
    Silah sistemin tekrar arızasız çalışıyor.
    112.640 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 1024 Şeref Puanı eklendi.
    radyasyonda savaşıyoduk beni kesti ve 1 saniye sonra o da öldü. oyundaki sistem günlüğünde böyle yazıyo ve yukarda da yazdı adamı kestiğim. fakat düşman yok et görevim hala 5/15 ve anasayfadan seyir defterine baktığımda
    09.12.2015 - 12:20[​IMG]Uzay Pilotu ***** (MMO) tarafından yok edildin.
    09.12.2015 - 12:20[​IMG]Gemin tamir edildi.
    09.12.2015 - 12:18[​IMG]14080 TP kazandın
    09.12.2015 - 12:18[​IMG]64 Şeref Puanı kazandın
    orda da adamı kesmemişim gibi gösteriyo
    supporta da yazıcam fakat size de sormak istedim neden böyle olduğunu

2. Belki gorevinin yapılması için herhangi bir mapte olman lazım.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Siz diğer oyuncudan önce yokedildiğiniz için,size yazmamış.Sisteme yazmış

Diğer oyuncuda seyir defterine baktığında,bilinmiyen veya radyasyonlu bölgede yokedildiniz yazacaktır.

Yinede supporta yazabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Aknilox

Aknilox User

görev şu Düşman oyuncuları yok et 5/15

tamam modum yazıyorum supporta teşekkürler

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şundan da kaynaklanabilir;

Siz tam oyuncuya vururken,karşı oyuncu sizin silah sisteminizi etkisiz hale getirdiğinden,siz ona vurmamış olduğunuzdan kaynaklı olabilir.

Keyifli Forumlar.

6. Aknilox

Aknilox User

bi 10-15 saniye savaştık ve canının yarısını ben indirdim yani bende kalmama olasılığı olmamalı diye düşünüyorum.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aklıma gelen ihtimaller bunlar.

Konu açık kalabilir,başka fikri olan arkadaşlarda yazabilir.

Keyifli Forumlar.

8. Oyle olsa seyir defterine yazmazdı'ki o etkilemez diye dusunuyorum ben.

Kestiginiz dusman
    Seyir defterinde var
    Gorev icin map belirtilmemis
    Sistemsel bir sey olabilir
    Supportu bekleyiniz.
    Buyuk ihtimalle onlar donene kadar gorevi bitirirsiniz.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuyu tam olarak okumadınız galiba.

Seyir defterinde olan yokedilmesidir.

Arkadaşımızın sorduğu ise,karşı oyuncuda o anda yokolmuş,kendi seyir defterinde karşı oyuncunun isminin olmamasıdır.

Keyifli Forumlar.

10. Yanlıs anlamısım.
    O zaman adam olmedi :)yada sistem :)

Rehber bunu beğendi.
  11. Aknilox

Aknilox User

adamla radyasyonda -100 lere doğru gidiyoduk yani ordan geri dönme ihtimali yok ve ben patladığımda canı 20-30 bin gibiydi 1 saniye sonra ben daha tamire tıklamadan yukarda yazı çıktı tp ve şeref verdi (golinin ödülü herhangi bi yaratık değil)
    tamir olduğumda sistem günlüğünde yok ettiğim yazıyodu fakat görevin ilerlemediğini farkettim ve anasayfadan seyir defterine baktım.Seyir defterinde yok ettiğim gözükmüyodu.Yani adam kesinlikle patladı ve 2 mizden başka yakında kimse yoktu. bunu yaşayanlar ya da bilenlerin cevaplarını bekliycez artık karışık bi durum :) göreve yazılmaması önemli değil de sadece merak ettim bu hatayı. ve tp ile şerefin gelip gelmediğini

edit: support bana birden fazla göreviniz olduğundan diğerine yazılmıştır diye cevap verdi :D tekrar tüm ayrıntılarla yazıcam

2. edit:yazamadım çünkü istek sorgusu kapatılmış...

Son düzenlenen: 9 Aralık 2015
  12. siz rakiple çarpışıp patlamışsınız , rakipde radyasyondan çıkamayıp patlamış sanırım durum bu . rakibi siz kesemediğiniz halde patladığı için size yazmış vede muhtemelen siz ölü olduğunuz içinde göreve yazmamış olabilir . tabi sadece tahmin , lakin hakikaten öyle bir durumda saymıyorsa göreve güzel ayarlamış darkorbit :)

13. Merhaba ,

Durumu anlaşılır olarak tekrar yazınız. İnceleme yapma v.b. yetkilerimiz yok maalesef. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey olmadığından dolayı konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.