Destek Ön Ödemeli Olarak İtem Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce "Ön Ödemeli" sistem olmalı mı ?

1. OLMALI !!!

oy sayısı 13
    72,2%
  2. Olmamalı

oy sayısı 5
    27,8%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    5,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Bu gün şöyle bir önerim var, oda Parça Parça Ön Ödemeli Olarak İtem Alma.

Bu nedir ?
    Mesela apis alacağız. Fiyatı 400k uri. Mesela ben bu kadar uriyi biriktiremem diyorsanız bu tam sizin için. Satın al diyeceğiz ve karşımıza çıkan "Direk Al" ve "Ön ödemeli" seçeneklerinden "Ön Ödemeli" Seçeneğini seçeceğiz.

Peki ya sistem nasıl ?
    İstediğiniz zamanda, istediğiniz iteme, istediğiniz kadar uridium yatırarak gereken Uridiumu toplama sistemidir.

DİKKAT: Bu sistem itemi alıp sonradan ödeme DEĞİLDİR. Uridium toplamak içindir.
    DİKKAT: Geliştirme, Teknoloji Fabrikası, Skylab, Galaxy Gates, Cephane, Süreli Tasarımlarda ve Desteklerde KULLANILMAZ.
    Apis ya da Zeus için biriktirme varsa ve parça çıkarsa bu parça fiyatı ne kadar düşecekse o kadar uridium biriktirmeye eklenir !

Uridiumda "Ön Ödeme" ile takip edilecek sistemdir ve şu şekilde işler;

(Örnek 1)
    Pazartesi 11:45 = Apis için 14.000 Uridium yatırıldı
    Pazartesi 22:11 = Apis için 5.689 Uridium yatırıldı.
    Salı 18:56 = Apis için 7890 Uridium yatırıldı.
    Salı 18:56 = Apis için gereken Uridium toplandı !

(Örnek 2)
    Cuma 13:21 = Aegis için 57.000 Uridim yatırıldı
    Pazartesi 17:53 = Aegis için 98.000 Uridium yatırıldı
    Pazartesi 17:53 = Aegis için gereken Uridium toplandı !

Görseller eklenecek öğeyi denetleden pek anlamıyorum :)

Son düzenlenen: 17 Aralık 2014
    VΛLVE™ bunu beğendi.
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

çok iyi mesela 94k urim var 6k uriyi 15dkda kasarım ama alsam mı diye sorunum var böyle olursa hem kasarım hem veririm param çok fazla gitmez

3. bence olmamalı parası neyse o

4. İtemin değeri değişmiyor -_-
    Ben parça parça ödeyip almayı tercih ederim bu konuyu böyle düşünen ve elinde uridium tutamayan hemen harcayanalr için açtım

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Muhteşem bir fikir +1

6. Oyunada taksit sistemini getirelim diyorsunuz :D

Bunun kdv si ötv si olur mu peki ? :D

7. Taksit ama farklı ödeyip alıyorsun :D 9 ay sonra bilgisayarı almak gibi :D

8. olumlu ben daynamyıp kutu açıyorum boylece direk yatırırım

9. Ben gelişenler için hem iyi hemde kötü olacağını düşünüyorum...

Ekipman alayım derken vereceği para yüzünden borçlanacak...

arge yapamaya bilir ben oy kullanmıyorum şu anlık.

10. Borçlanacak derken ? Süre yok 1 yılda geçse ödemeye devam edebilirsin ya da aynı anda iki itemede basabilirsin.

11. Şmdi ben bir şey alacağım misal Venom.Uridium 70k olsun.

Ama Venom alacağımı unutuyorum ya da başka bir sebepten dolayı urdium harcıyorum ve venoma uri kalmıyyor.

Uri yatırma gibi bir şey söz konusu olursa bu sorunda ortadan kalkar.

Bunu kaastettin değil mi ?

+1

12. Aynen mesela ben apise biriktiriyordum gittim güve aldım.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. Bu sistemin herşeyi karıştıracağını ve oyunun tadını tuzunu kaçırıcağını düşünüyorum. Oyunun zevki zaten o alacağın iteme uridyum biriktirmek ve sonunda ona kavuşmakla çıkıyor. Dayanamayıp başka bişey alanlar aldığı şeyi daha çok sevmiş demektir sonuçta uridyumları boşa gitmiyor yine kendi istedikleri başka bişeye harcıyorlar ve yine bir başka açıdan bakıcak olursak örneğin zeus için 1 mil uridyum borçlandık diyelim anladığım kadarıyla ya bu borç ödenene kadar başka item alınmıyacak yada birsürü şeyde borçlanıcak oyuncu 2. seçenek çok uçuk duruyor kimse onun hesabını tutamaz uridyumda yetiştiremez çünkü herkes biran önce full olmak ister bütün herşeyi alır ve oyundan da soğur gider çünkü ulaşılacak bir hedef varsa oyun güzeldir. Bu yüzden 1. seçenek üzerinde duruyorum ki oda mantıklı gelmiyor nedeni ise şu Zeus aldı adam 1 milyon uridyum borçlandı peki oyuna yeni bir item eklendi diyelim bu adam bunu alamıyacak borcunu kapatana kadar yine sıkılıcak yine soğuyacak kısaca ben gereksiz buluyorum o yüzden benim oyumda olumsuz.

14. Ya ne demeye çalışıyosun aynı anda istersen 100 şey alabilirsin ne borçlanması sen hiç hayatında zeus yapmayacakmısın ?
    Hem ben güveyi hiçte sevmiyorum savaşta lazım diye aldım hem onu almasam başka bişey yapcaktım biriktiremeyenler için bu ödeme.
    Ya okuduğunu anladınmı sen ? ÖDEME BİTMEDEN İTEM GELMİYOR !!!

15. Yanlız bir şey diyeceğim adama item direk verilirse haksızlık olur biz zamanında o kadar çaba sarf ettik zamanımızı günlerimizi saat ve dakikalarımızı lf3 bo2 iris uğruna harcadık direk verilirse bunun bir anlamı kalmaz...

16. Ben ne anlatıyorum ? Ben ne anlatıyorummm ?

17. Yanlis anlamqdiysam item direk verilmiycek mesela guve alicaz 50 k urimiz var 50 kyi basicaz ama gelmiycek bi 50 daha bastigimizda gelecek amac bosa harcama yapnama gibi bisey

18. Evet mesela ben 100k uriyi zor biriktiririm apis 400 istiyor, onu biriktirene kadar gider kutu açarım arge olacak der arge yaparım bunun gibi durumlar olmaması için.

19. gerek yok ya parasını ver al kredy kartından cekiyoruz normalde burda bari taksit ödemeyelim :)

20. webce

webce User

bana göre gereksiz bir fikir ama degerlendirilebilirde apis ve zeus için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.