Önce Bir İzle Dikkatli!! Ne o Yoksa Arkadaşın mı !! Yoksa sende mi kullanıyorsun?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ARAKAN**[PЯO™] tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit gemiye göre muamele yapıyor mu?

1. a) Evet

100,0%
  2. b)Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Bazı saçma sapan insanlara göre 4 emam da miss olmuş işaret son 2 emada da bozulmuyor ben adamı işaretlemiyorum ve peti kapatıyorum pet kapalı. Buda delil değilse darkorbit neyi kapatıyormuş afedersin. Dakorbitte hile serbestmiş !!! Bizim haberimiz yok. Hikaye!! Hepsi!!

********** (MMO) Sıralama 43. (hileci)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  2. Merhaba ,

Daha önce ki konunuzda gerekli cevabı vermiştim tekrar konu açmanızın bir yararı olmayacaktır.

Ayrıca bazen ema atıldığında gerçekten işaret kalkmıyor. Belki menzil dışında olunca yada yine ema'nın etkili alanı dışında kalınca yararı olmuyor. Benim başıma geldiği için biliyorum.

İyi forumlar.

3. 4 dündede mi aynısı oldu ben çoğunda çoğu gemiye ema attığım zaman işaret bozuluyor adamıda işaretlemediysem adam mini haritadan kayboluyor. Daha doğrusu ködfte dışşında herkeste işaret bozuluyor ve haritadan kayboluyor bu adam her seferinde aynı şekilde yakalıyor haritada. Sence ben bir defamı girdim haritaya kaç kere girdim artık canıma tak dedi öyle. Adam cubinin içindey,im yaratık kesiyorlar her taraf yaratık kamufleyim kamufleyken okadar yaratığın içinde üzerime kamufle bozuyor buna ne diyeceksin.

4. Merhaba ,

Tarayıcı üzerinden ve Flash Player tabanlı bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor. Bazen tarayıcı bazen flash player kaynaklı durumlar olabiliyor. Her şey illa hile olacak anlamı çıkarmak bana göre doğru değildir.

Mesela birisiyle savaşırken ema atıyor fakat benim işaretim kalkmıyor yine saldırım devam ediyor bu durumda bende hile mi kullanıyorum ?

İyi forumlar.

5. Senin o bahsettiğin durumla hiç karşılaşmadım o kadar savaştım bir kere bile adam ema attığında sıkmaya devam edemedim. Varsa senden başka eden videosunu çeksin atsın . Bir hafta nikini bile değişti geminin kapatılması korkusundan.

Senin o oyun hatası dediğin 2 kere olur 3 kere olur 100 kere olmaz hem. Adam bıraktı ilk videoyu paylaştığımdan sonra kapadı programı ne kullanıyorsa. Tek konfide kestim. Çünkü o yaratık kesiyor ben o haritaya hazır giriyorum. Sıkınca geri çekşilip ema atıp kamule alıyor aynı şekilde yapıyorum o kamufle alınca ema atıp kamufle alıyorum. Geldiğinde beni tutuyor rsb beyaz.

Son düzenlenen: 28 Şubat 2015
  6. Merhaba ,

İlk olarak bizler her türlü alternatifi düşünmek durumundayız. Ayrıca daha önce açtığınız konuda bizlerin forumda yetkili olduğumuzu , oyuna müdahale etme ve hesap inceleme gibi yetkilerimizin olmadığını belirtmiştim.

Forumda yapabileceğimiz bir şey olmadığından dolayı maalesef konuyu tekrar kilitlemek durumundayım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.