ÖNCE HANGİSİ ALINMALI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (-ANC-) tarafından 2 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (-ANC-)

(-ANC-) User

Arkadaşlar önce lf3 mü, iris mi, kalkan mı, hız mı, hangisi alınmalı yada önereceğiniz başka şeyler var mı gemim aegis 3 lf3 gerisi lf2, 3 elit kalkan diğerleri 5000 kalkan verenden, 3 elit hız diğerleri creditslik en pahalıdan, extralar tam, arge 1, 6 flax 1 iris var ne önerirsiniz tr5 de oynuyorum

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2016
  2. Önceliğin kalkan ve İris Olsun bu şekilde daha hızlı gelişirsin.

3. Merhaba,

Öncelikle konu başlığını tamamen büyük harf ile yazmak yasaktır.

İlk 3 irisinizi uridiumla ve lf3 lerinizi uridium veya açık artırmadan tamamlamanız diğer ekipmanları tamamlamanızdan daha çok önem farz ediyor.Ayrıca elit hızlar da düşmandan kaçmak ve oyunda daha hızlı kasılmak için önemli.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2016
  4. Hız>15Lf3>Iris>20BO2>Geri kalan lf3 ben böyle yaptım tavsiyemdir ilk 3 irisi uri ile al ama sakın bo2 lf3 ve hızı alma urini biriktir kutu aç kutudan lf3 ve bo2 çıkar daha iyi olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.