Önce Petmi Ek Hangar mı LF3 Mü :D Kalkanmı İrismi :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önce Petmi Ek Hangar mı LF3 Mü :D Kalkanmı İrismi :D Yada başka bi tavsiyesi olan varsa yazabilirmi ? :D

2. Kısa ve öz :)

Hepsi :D

BORDOBERELİ-POH bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Bana kalırsa açık arttırmadan kredi ile alabileceğiniz malzemeler için kredi kasarak açık arttırmadan almaya çalışmak daha iyidir. Kredi kasarken , görev yaparken yada kapı yapınca gelen uridiumları biriktirip zamanla ilerde biriktiği zaman arge , ek hangar , pet yada daha farklı bir alanda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. birde pet in kestigi şeylerin xp si bize geliyormu :D ? en once onu düşünüyorumda

5. Merhaba ,

Pet tarafından patlasa siz de patlatsanız TP , ŞP v.b. şeyler gelir. Pet açık olduğu sürece kazanılan toplam TP'nin %5 'ini alır. Yani pet imha etse de siz imha etseniz de 100 tp gelirse 5 tp pet açıksa pet'e gider. 1000 tp gelirse 50 tp pet'e gider.

İyi forumlar.

6. pet alym daha hızlı lvl atlarm bence

7. Ekipman durumunu yazarsan daha çok yardım edebiliriz.

8. Gemi özelliklerini yaz da yardımcı olalım ..

9. [Gülmeyin:D] Goli 3 Lf3 4Flax 1 Iris 5 li roketatar 3 tane urili kalkan diğerleri 256 credilik full 3lf haricinde full lf2 :D [eski çarda 3 tane lf4 vardı şimdi açılmıyor onun için ne yapabilrm buunu da yazarsanız ??? :D ] tasarım enforcer bastion crimsin extaled mi ne onlar var enforcer kullanıyorm confi 2 full hız jenerator 5 tane urilik gerisi en pahalı credilik hız bu kadar başka varsa yazıyım başka gereken varsa şimdiden teşşekkürler :D

10. Merhaba. Açıkçası ufak tefek şeyleri; Hız Jeneratörünü, Cpu ları açık arttırmadan tamamlamanı öneririm. Ayrıca bir ara Terminatör arkadaşımızın dediği gibi 2 LF3 1 Kalkan alarak devam ettirmelisin. Bunları fulledikten sonra ise P.E.T., Ek Hangar almanı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar : )

11. tamam sagolun bide goli de tank mı kassam full yoksa confi 2 hız olarak kalsın mı :D ??

12. 1. Konfiye full kalkan diz 2-3 hız koy. Diroitler ful lazer olsun. Bu kasılma konfisi.
    2. Konfiye full hız koy. Diroitler full kalkan olsun. Bu da kaçış konfisi :)

13. :D

14. Niye gülelim ki ben bile Irisleri daha yeni fulledim :D Kardeş şuanda P.E.T de alsan ek hangar da alsan işe yaramaz çünkü onlar sonra yapılacak işler en temel eksikliklerini tamamlamalısın, bunlar da LF-3, BO-2, G3N-7900 gibi öğelerdir. G3N-7900 uridium vermek açık arttırmadan al 2 LF-3 1 BO-2 diye git açık arttırmadan hızları fulleyince 2 LF-3 1 BO-2 şeklinde gidersin. Eğer 200.000 kalkan ve daha fazla kalkan varsa Bastion kullan derim, eğer o kadar kalkan yoksa (ki sanırım yok) Enforcer kullan. Konfi seçimi için arkadaş yazmış zaten onun dediği şekilde konfilerini dizersin.

Eski çarına girmeye çalışırken ne diyor?

15. Önce irisleri fullerseniz daha güzel olabilir

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2014
    • Üye ismi/şifre birleşimiyle bir hesap bulunamadı. Boyle diyor ama 1.5 sene fln oynamadım bloke olmş mudur

16. Darkorbit bir süre oynamayan oyuncuların hesaplarını donduruyormuş. Bunun için Support'a başvurun. ID numaranızı ve üye adınızı, bağlı olduğu e-posta aracılığıyla iletin.

Keyifli Forumlar : )

17. Eğer 6 ay boyunca hesabına hiç girmezsen hesabın otomatik olarak kapatılır, arkadaşın dediği gibi Support'a mail at onlar hesabını açabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.