Önceki Hitaç Etkinliğinin Kapsülleri Duruyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **darkman4** tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi etkinlik görevini bitirdim ve gelen kapsülü kullandım, çekiliş sayısı 28 adet var görünüyordu, görevden geleni kullandım 29 oldu, sanırım önceki hitaç etkinliğinin kapsül çekiliş sayısı sıfırlanmamış, bunlar kalacak mı silinecek mi, silinecekse inşallah yeni kullandığımız da silinmez, kalacaksa da adil olmaz.

sıfırlanmış :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2018
  2. adeniza

adeniza User

bu seferde yeni kullandığımız kapsülleri de sıfırlamışlar

3. oben

oben User

hitacta önceden kalan kapsüller sıfırlanmaz hatta yap boz bile yarım kaldıysa gelen yap boz harfleri aynı olursa kaldığı yerden devam eder bu hep böyle olmuştur..

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorun tam olarak nedir, daha açık bir şekilde belirtebilir misiniz?

İyi forumlar.

5. adeniza

adeniza User

Sorun şu; hitach etkinliğinde kullandığımız kapsül sayısını görebiliyorduk. Ki bu sayı çekilişteki bilet sayımızı gösteriyordu. Bu etkinlikte önce eski kapsül sayımızın üzerine eklenerek oluşan değer görünmeye başladı. Sonra da düzeltiyoruz diye bu etkinlikteki kapsüllerimizi de sıfırladılar.

6. aynen

7. görevlerde hep aynı görevler çıkıyo yine.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.