Önceki kışta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 2 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceki kış etkinliğinde yanlış hatırlamıyorsam x.4 haritalarında kış kapısı vardı Bu kapı zor ve kolay olmak üzere 2 ye ayrılıyordu Kapıda Icy Ice meteroid ve skoll yaratığı vardı Bu kapı bu sefer gelmedi sanırım Yada geldimi? ben oyunda görmedim

Ayrıca buz roketi dükkana ne zaman gelecek? Buz roketinin kutulardada olmasını istiyorum çünkü salgın etkinliğinde salgın lazeri ve salgın mayını avantajlardan çıkıyordu Bu etkinliktede kendi etkinlik kutularından buz roket çıkmalıdır diye düşünüyorum

Şuan hediye kutularıda yok?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak ( Flood yapmak ) yasaktır.

Mesajlarınız birleştirilmiştir.

Lütfen etkinlik ile ilgili görüş , öneri , şikayetleriniz için ; Soğuk Dalga (Kış Oyunları 2015) konusunu kullanınız.

Buz Roketinin dükkana ne zaman ekleneceğini bilemiyoruz. Ancak Önceki Kış etkinliğinde de dükkanda sürekli satışta değildi.

Kış etkinlikleri hakkında , Cuma günü düzenlenecek Twitch yanında bilgi verileceği açıklandı ; Kış Geldi!

Dilerseniz yayını izleyip , öğrenebilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.