Öncelik Yönünden Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeNGeLKoYLu53 tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemimde 12 adet pro lazer var 11 adet lf4 var lf3ler ve bo2 ler fazlaca var.
    Gemi tasarımları mevcut solace spec vs. fakat cyborg vs. yok
    Pet iyi durumda.
    İrisler full + havocları da full fakat apis zeus yok (apis 27 parçada).
    İris geliştirmeleri karışık 8 9 10 lv civarındalar.
    Burgu, Güve mevcut

size sormak istediğim şuanda neye yoğunlaşmam gerek ? pro lazerler için anahtarım eksik kalıyor genelde o yüzden zeta kasmaya çalışıyorum onun dışında uri biriktirip apis almalı mıyım sizce (17 parça eksik indirimim var 300k cıvarı ediyor sanırım) yoksa uriyi kapıya mı basayım şuan ? eğer öyleyse kaç pro kastıktan sonra apisi alayım

bir de x4 ve uri için abg dönmek mantıklı mı ordan gelen uriyle anahtar mı alayım yoksa proları kasmak için zeta yapmaya devam mı etmeliyim

Teşekkürler şimdiden

2. sana kendi yazdıgım bir konuyu incelemei tavisye edecegim dostum

3. teşekkürler inceleyeceğim

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bence Prometheus Lazer Toplarınız için anahtar biriktirmeniz isabetli bir karar olacaktır. Onun dışında diroitlerinizden apis ve zeus ilerleyen süreçte alınabilinir. Havoç Diroit tasarımlarınızı tamamlamış olabilirsiniz ancak Zeta kapısının en karlı oyuncu gelişim kapısı olduğunu unutmayınız. Geminizi ve mevcut irislerinizi dolduracak kadar Promethesu Lazer Topunuz olduktan sonra geminizdeki gelişim gözle görülür bir şekilde olacaktır. Daha sonrası için eksik kalmış Diroitlerinizi alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Sanırım ben de ona karar verdim. 20 proya ulaşınca apis yapma kararı aldım kendime :) ondan sonra da sanırım 36'ya fulleyene kadar zeta devam

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yerinde bir karar olmuş, bu süreçte başarılar dilerim. Onun dışında sormak istediğiniz sorularınızı sormaktan çekinmeyiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

CeNGeLKoYLu53 bunu beğendi.