Öncelikle Birşeye Danısmak İstiyorum Chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEHMET__HAMZA tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chatte Gereksiz Yere Küfür Edenlere İp Ban atılsınmı ?

1. Atılsın

oy sayısı 14
    82,4%
  2. Atılmasın

oy sayısı 3
    17,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yanlış bir şey yapmadığın sürece sıkıntı yok.

2. bazı cm ler gıcıklıgına ban atıyolar yada ufak bişeye fazla ban atıyolar kardeşim hiçmi başınıza gelmedi anlamıyorm.CM ler ilk yöneticilik basamağı ayrıca.Cm olmak için darkorbit oyuncusu olmak belli yaşın üstünde olmak yeterli ve ilk yöneticilik aşamasında ıp ban yetkisinin verilmesi saçma olur.ayrıca dediğim gibi adminlerde zaten ıp ban yetkisi var ayrıca chatte cm den cok admin var ne gerek var diyorum -100000000000000

3. Bu konu uzaaaar gider :) En iyisi senin dediğin olsun :D

§UPΣЯИΛŦUЯΛL bunu beğendi.
  4. Yalnız Ben burda Cmlere İp Ban Verilsin Demedim Yanlıs Anlasılmasın cok aGır küfür Varsa Gerekeni Yapsın İp Ban Atılsın Dedim

İşte Adminim Bundan Bahsediyorum Ben Paylastım Ama Forum kuralları İçerisindemi Bilmiyorum ! Eğer Bu Fotorgraf yasaksa Kaldırabılırsınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2015
  5. Merhaba ,

İnternet cafe vb. yerlerden girenler için IP ban olumsuz sonuçlara neden olacaktır. Bu nedenle IP ban kesin çözüm değildir bana göre her alanda eğitim şart.

Konuya birden fazla fake hesap ile destek mesajları yazılması nedeniyle kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.