önemli bir durum !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢єнєηηєммєℓєкℓєяι tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben savaş esnasında biraz heycan yaparım bazen mini haritayı kapatıom yannışıkla ve bum :) ben mini haritanın hiç kapanmamasını istiyorum yardımcı olurmusunuz

2. Merhaba,

Konfigurasyon modundan düzgün ayarlayın yerini. Elinizin uzanamayacağı yere doğru :)

İyi Forumlar.

3. ben sağ allat alıştım başka yer garip gelior kitleme gibi bir durum yokmu acaba

4. Merhaba ,

Oyun penceresinde konumlandırabilirsiniz fakat ya açar görürsünüz yada kapatır görmezsiniz. Başka alternatifi yok yani sürekli açık kalmasını sağlama gibi bir seçenek yok.

İyi forumlar.

5. o zaman gerekli yerlere iletin pencereleri kitleme gibi bir seçenek olsun bu biziim için daha avantajlı

6. Merhaba ,

Bu tür fikirleriniz için Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne anket ekleyerek konu açabilirsiniz. Ayrıca görsel olarak desteklerseniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.