önemli!Hesap Borçlanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Genetikci tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Genetikci

Genetikci User

Arkadaşlar ve adminler lütfen yardım. facebookdan bulduğum bir hesaba giriş yaptım ve hesap borçlanması çıktı.altaki uyarıyı gösterdi.bunun bana herhangi bir kötü geri dönüşü olur mu?? hesap bana ait olmadıgı halde ödeme veya herhengi bir ceza gelir mi??

adı:-Crazy-Lord-
    şifre:******
    büyük britinya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

size ait olmayan bir hesap sizi ilgilendirmezki birde face gibi farkli yerlerden buldugunuz hesaplara girme denemeleri daha buyuk sorunlar cikarabilir ilerde esas hesabiniza vb.inanmayin allah askina butur seylere.

3. Genetikci

Genetikci User

-Bu sayfaya ziyaretin kayda geçecek!
    -Bu konudaki her ihlali ilgili polis kurumuna iletecegiz.
    Bunlar yazdıgı için sordum.bigpoint peşime düşmez mi sifreyi bildigine göre bu hesap senin ödeme yap demez mi

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok canim olcak sey degil inanmayiniz o hesab sahibine bir uyari yazisi.yinede sporta sorun ama soprtta neden baska buldugunuz hesaplara giriyorsunuz diyecektir.polis kuruma iletseler ne olcak o hesaptan sizin ip ile daima oyun oynanmadiki ispat edebilirsiniz bunlar kayitlarda vardir.

Genetikci bunu beğendi.
  5. Genetikci

Genetikci User

teşekkürler.

6. Merhaba ,

Dedi support.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Support ile yaptığınız yazışmalar sizin ile Support arasındadır.

Yaptığınız yazışmaları buradan yazmanız durumunda ceza alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.