Önemli: Kapı Alpha/Ek sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sersefilxxx tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben kapı alpha yapıyorum fakat en son olarak boss sibelonit ve 1 adet boss sibelon öldürdüm fakat alphada

40 adet Streuner
    40 adet Lordakia
    40 adet Mordon
    80 adet Saimon
    20 adet Devolarium
    80 adet Kristalin
    20 adet Sibelon
    80 adet Sibelonit
    16 adet Kristalon
    30 adet Protegit

bu yaratıkların geldiğini forumda gördüm

benim girdiğim kapı alpha değil mi? veya bu yaratıklardan sonra ne gelecek? bide galaksi kapılarına girince alphada dalga 20/40 yazıyor bu nedir? açıklarsanız sevinirim?

bu arada alphadan başka da kapının parçaları tamamlanmadı, yardımcı olursanız sevinirim

iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2013
  2. Merhaba ,

Girdiğiniz kapı aşağıdaki resimdeki mi acaba ?

1.BÖLÜM
    10 tane Boss Streuner
    10 tane Boss Lordakia
    10 tane Boss Lordakia

2.BÖLÜM
    6 tane Boss Mordon
    7 tane Boss Saimon
    7 tane Boss Saimon

3.BÖLÜM
    4 tane Boss Devolarium
    6 tane Boss Sibelonit

4.BÖLÜM
    5 tane Boss Sibelonit
    5 tane Boss Sibelonit.
    1 tane Boss Sibelon

5.BÖLÜM
    10 tane Boss Lordakia
    3 tane Boss Lordakium

6.BÖLÜM
    6 tane Boss Kristallin
    6 tane Boss Kristallin
    1 tane Boss Kristallon

7.BÖLÜM

2 tane Boss Kristallon
    10 tane Boss Kristallin
    10 tane Boss Kristallin

çünkü boss sibelonit ve 1 adet boss sibelon Lambda kapısında gelen npc'lerdendir.

Alfa - Beta ve Gama kapıları bir birine bağlantılıdır. Yani 3 kapıya karışık parça çıkar. Tek olarak Alfa - Beta yada Gama için parça çıkmaz. Diğerleri ayrıdır hangisine basarsanız ona çıkar. Kronos kapısı hariç çünkü diğer kapıları yaptıkça açılır.

Öncelikle hangi kapıya girdiğinizi bulmamız lazım.

İyi forumlar.

3. Tekrardan merhaba görevli beyfendi,

Sizlere screenshotlarla kapımı göstermeye çalışayım. Fakat zannetmiyorum Lambda kapısı olacağını.

Buyrun bu galaksi kapılarına girdiğimdeki alphanın görüntüsü
    Bu lambdanın görüntüsü
    Bu da kapının haritadaki görünümü
    Şimdi tekrardan gelelim konumuza.

Ben oyuna uzun süre ara vermiştim fakat alpha kapımı hazırlayıp ara vermiştim ve alpha kapısına daha önce girmiştim fakat hangi yaratıkta kaldığımı unuttum. Dün bu konuyu açmadan girdiğimdeyse önce 6 veya 7 tam emin değilim boss sibolonitler geldi daha sonra da 1 adet boss sibelon geldi.

Şimdi gelelim sorularıma

1-) Ben hangi kapıdayım?
    2-) Bu yaratıklardan sonra hangi yaratıklar gelecek?
    3-)Hayat:1 kısmının altında yazan dalga 20/40 ne anlama geliyor?
    4-) Kapıda sanırım 3 canımız var, kaç canımız kaldığını nereden öğrenebiliriz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2013
  4. Dediğiniz gibi kesin ise,alpha kapısı değişmiş olabilir.

Bence support mesaj çekin en iyi cevabı orası verir.Gelen cevabı burada paylaşırsanız bizimde bilgimiz olur ;)

5. Fırat-19

Fırat-19 User

Bence arkadaşımız kapıları karıştırmıştır Supporttan gelen mesajı bekleyelim en iyisi
    Hayat 1 yazan canının kaç kaldığı zaten 1 hakkın kalmış
    Altaki dalga 20/40 yani sırayla gelen npc dalgalarını belirtiyor

6. Arkadaşlar sanırım lambda kapısına girmişim.. dün yoktu fakat bugün ana haritada 2 gg kapısı gördüm birisi alpha birisi lambda. Ama şu sorularıma hala yanıt alamadım?

1-)Hayat:1 kısmının altında yazan dalga 20/40 ne anlama geliyor?
    2-) Kapıda sanırım 3 canımız var, kaç canımız kaldığını nereden öğrenebiliriz.
    3-) diyip bir ekleme yapayım kullanıcı adımı şekilli yapıyorum fakat oyuna girdiğimde ____ tazında abuk subuk karakterlerle çıkıyor. Bunu duzeltebilirmiyim? Şekilli yazma kalktı mı

7. hayat 1 yazan yerde kaç adet hayatının kaldıgı yazar. 1 adet hayat kalmış.
    20-40 olan dalga da : kapıyı yaparken yaratıklar hani bölüm bölüm geliyor ya o her bölüm 1 dalgaya eşit yani mesela kristalinler 5-6 dalgada geliyor mesela toplam 80 adet talin geliyor umarım yardımcı olmuşumdur

8. Anladım arkadaşlar sağolun. Tek sorum kaldı :D ᴿᴱᵀᵁᴿᴺ_ᴼᶠ_ᵀᴴᴱ_ᴶᴼᴷᴱᴿ adımı böyle yaptım fakat oyuna başladığımda '' __ '' gözüküyor neden?

9. Bazı yazılar (nickler) desteklenmiyor.

O yüzden öyle gözükmektedir.

10. Peki hangi tür yazılar destekleniyor? Bilginiz var mı?

11. başlattan çalıştıra bas, o pencereye charmap yaz oradaki karakterleri desteklemesi lazım

12. Eğer şekilli yapmak istiyorsanız size taktik vereyim :)

Sıralamadaki ilk 100 nick'lerinden harfleri kopyalayıp nick'ini oluşturabilirsin ;)

13. Merhaba ,

Nick ile ilgili üyemizin dediği gibi oyunda gördüğünüz karakterlerden nick yapabilirsiniz.

Konu çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.