Önemli Olan İnsanın Hata Yapması Değil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu daha önce bir hata oldu mu uyarılmış yada hece ile devam edilmiş ben size sayfa 49 ve sonrasından hataları göstermek istiyorum:

Burda neyseki biri farkedip uyarı yapıyor fakat uyarı yapıldıkdan sonra black lotus adlı üye harfle devam ediyor sonra bir uyarı daha gelip hece ile devam ediyor:

____________________________________________________________________________

Yine bir üye harf ile devam ediyor

Burda sihirbaz admin harf ile devam ediyor diğer adminler hece ile devam ediyor ve kimse farketmiyor uyarmıyor buda adminlerin yazarken dikkatli bakmadıklarını gösterir

Manivela admin hece ile gidiyor fakat sihirbaz admin hala harfle devam ediyor

Bu noktadan sonra manivela adminde harf ile yazmaya başlıyor

Sihirbaz admin yine harf ile yazıyor konuda aktif olan manivela admin uyarı yapmıyor

Bu noktadan sonra konu tamamen harfe dönüşüyor

Son düzenlenen: 9 Eylül 2014
  2. Prophecy

Prophecy User

Oyunun başlığında son harften yazıyor ama

3. *Konu ismi değiştirildikden sonra karışıklık çıkmış

4. Ancasin

Ancasin User

Şuan son heceden kelime türetilecek şeklinde yazıyor; mesajlara da baktım senin dediğin doğru. Ayrıca azmine de hayran kaldım :)

5. Hata bulma OP :D

Valla gece gece güldürdü bu diyalog beni :D

6. Merhaba ,

Arkadaşlar konu başlığı mı değiştirildi yoksa üyeler konu başlığına dikkat etmeden mi son harf üzerine devam etti bunlara gerek yok sanırım. Bir karışıklık olmuş fakat şu anda konu başlığı yada oyun akışı doğru gidiyorsa sorun yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.