önemli yardımcı olursanız sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WasWhere tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

leonov x3 x4 mü goli x7 x6 mı

1. leo

oy sayısı 2
    50,0%
  2. goli

oy sayısı 2
    50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WasWhere

WasWhere User

arkadaşlar lf3 üm full lf4 üm 3 tane var arge 17 şimdi 20 bin urim var 6 ırısım 7.yi alıcam bugün yarın kami 3 var viplik var tavsiyelerinize ihtiyacım var pala toplatmıyorlar

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence şuan leo madem palada zorlanıyorsunuz leoya geçerek eski haritalarda daha seri kasılabilirsiniz diye düşünüyorum ilk dakikalarda getirisi az olur diyebilirsiniz ama saatler geçtikçe npclerden alacağınız getiri gözle görülebilir bir artış olacaktır tabiki yoruma açıktır goli alıp cubi diyenlerde olacaktır ama cubide eğer 20 kişi varsa kesim yapan size getirisi aman aman olmayacaktır.

3. WasWhere

WasWhere User

bende oyuzden hangara leo aldım modum şuan gama açık onu yapmaya uğraşıyorum yorumlar artsın da ona göre bir şey yapacağım artık

Nefes bunu beğendi.
  4. Eagisin varsa bir de elmas uçuş düzenin çok rahat kristallon kesersin.

5. WasWhere

WasWhere User

tallon kesme sorunum yok ki dostum

6. Pala toplatmıyolar yazmışsın.Bende uriyi gg yaparsın diye düşündüm. Ya da katlayıcı çekip 4-x haritalarında hem uridium hem gg kasabilirsin.tavsiye ederirim saatte 8-9 k uri kasılıyor;)

7. WasWhere

WasWhere User

gemi olarak neyi öneriyorsun goli mi

8. Spearhead.Çok hızlı olması açısındna çok iyi de manevra yapıyor.

9. WasWhere

WasWhere User

leoyla kasamazsın mı diyorsun yani

10. leo ile kasılırsın.Benim dediğim spearheaf ile 4-x haritalarında kutu toplaman

11. WasWhere

WasWhere User

leo ile ne kadar kasabilirim ortalama şuan goliyle 4-5k arası atıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.