önemli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendıom ben 5.3 te paladıum toplamaya calısıyorum hep patlatıyorlar bende 2.8 de doguyorum ordan oraya gıtmek cok zor ben 5.3 de dogmak ısıtoyrum nasıl olacak dıger tamırler de urıdıum ıstıyor hemen 5.3 te dogamıyorum nasıl olacak nasıl 5.3 ye sabıtleyebılırım gemımı yardımcı olurmusunuz tesekkurler ?

2. 5-3 masraflı olurda 5-2 istasyona herhangi bir gemini bırakıp sonra toplama yapacağın gemiye geçersin patlayınca 20 sn'de çıkış yapıp ana sayfada hangar butonunu yanındaki numaralarda 5-2ye bıraktığın hangarın numarasına tıklayıp oyuna girersin.

3. askentli

askentli User

anladım tesekkur ederım konu kılıtlenebılır :)

4. Rica ederim. Başta anlamazsın sandım biraz karmaşıktır :D

5. askentli

askentli User

yok anladım tesekkurler pekı paladıum toplamak sence nasıl karlı bi işmi benım gemım kötü dür birazda benım ıcın ıymıdır sence :) ?

6. Bu konuda bir şey söyleyemiyecem palla çok sıkıcı toplamayalı aylar olmuştur :D

7. Merhaba ,

- 1 numara ile gösterdiğim yerden tamir olursanız > en yakın atlama kapısında tamir olursunuz.
    - 2 numara ile gösterdiğim yerden olursanız > darbe puanının %10'u ile patladığınız yerde çıkar ve tamir olabilirsiniz.

2 numara bazen tekrar patlamaya neden olabiliyor. :)

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. askentli

askentli User

yok tesekkur ederım kılıtlenebılır ıyı forumlar :)

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.