Önerdiginiz droit duzenı hangısi? Ne alim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 22 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

oyuna 20 gun oldu baslayalı dagıtıcı lazer 3 leri fulledım 2 lf4 2 havoc um. Ne alim uçus duzenı? Savaşlarda vs lerde en yararlı ucus duzenı hangısıdır ? kasılmalık istemiyorum vs ler için. ?? güve diyenler var ama burdan bi herkese yazim dedim sizce en iyisi hangisi

2. Droid düzeninden önce yapaman gerekenler var.Gelişmek için ,gemi güvenliği,güçlü lazer ,arge ,skylab gibi .Madem sordun onuda yazıyım.Kalp,burgu,halka,güve bunlar işine yarar lakin biraz masraflıdır.Şayet kasılarak yapıcam diyorsan yolun uzun yinede kolay gelsin.

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Öncelikle şuan için geminizi geliştirmeniz sizin için daha faydalı olucaktır.

Bunun içinde zeta kapısına yönelirseniz faydalı olur.

Gelelim asıl soruya halka, güve, kalp, burgu uçuş düzenleri işinize yarıyacaktır.

İyi forumları.

4. Başlangıç için önerim Burgu ve Güve olacaktır.Çünkü şu an senin için en ufak ekstra lazer gücü bile çok önemli olacak.Ayrıca bol bol kapı yapman gerekecek ve en büyük yardımcın güve olacaktır orada. :)

5. Sırası ile Burgu, Güve, Kalp almanızı tavsiye ederim geri kalanları geliştikten sonra almanızı tavsiye ederim.

6. ok uçuş düzeninide alabilirsin %65 oldu x1 sıkıyorsanız burguyu bu uçuş düzeni solluyor birde arge eklersen tadından yenmez x2 ile aynı düzeyde ki x1 sıkacaksınız bence burguyu ileride wsler için alın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.