Öneri de bulunurmusunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WATSKENAYDU tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler global avrupada 1 de yeni hesap açtım goliath 1 iris 5flax 28lf3 12elit hız 12 elit kalkan 0 arge 0 geliştirme yeni gemi anlıyacağınız üzere.Ben şimdi x3 gelince 450.000bin uridium çekicem bununla 6.irise kadar almayı planlıyorum yüzde30 indirim aboneliğim var 270.000 uri kalıyor geriye bununla ne yapmalıyım sizce cerrah tasarımı almalımıyım ya da pet ve ya arge vs vs. önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

2. fulcanelli

fulcanelli User

birçok etkinlik tr server larında yapıldığı için o hesabı bırakıp tr ye geçmenizi tavsiye ederim dah çok kasmamışken. Arkadaşım full hesabını bıraktı siz düşünün. geçtiğimiz günlerde millet globalde etkinlik indirimini alamamaktan dert yanıyodu. Ayrıca facebooktaki darkorbitin sayfalarına baktığımızda haklı olduğumu göreceksiniz, oyunun orjinal sayfası tr sayfasından az beğeniye sahip ve pusat adlı gemi çıkarmalarıda tezimi doğruluyor. bu oyun tr de yaşıyor :)

3. server seçimi için çok düşündüm eski oyuncuyum zaten tr de ben kalabalık oyun seviyorum bunun için tek tek araştırdım bütün serveleri ve en kalabalık serverin global avrupa 1 olduğunu gördüm orada başladım 3 katı kadar kalabalık diğerlerinden nedense

4. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.