Öneri lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alper_alper03 tarafından 18 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar ilk önce gemiden bahsedeyim.
    gemi goliath,full lf-3 ,full bo-2 , full hız enforcer tasarım var.8 iris 8 lvl pet var
    şimdi ben tallon keserek kasılıyorum.
    500m credim var ve 150k uri var.
    ben bunlarla aegis+elmas alsam kasılmaya iyi olurmu.
    Cevabınız için tşkler.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

a.s. aegis hiç kullanmadım ama elmas la birlikte çok seri şekilde kasarsın elmas kalkanını fazla indirtmiyor aegisin özelliğiylede sürekli canını tazelersin düşman rahatsız etmez ve sıkılmazsan hiç durmadan saatlerce kasabilirsin.

3. Vip varsa ben iç içe almanı tavsiye ederim golide kalsın böyle. İç içe düzenle roketin çok fazla vurur vip ile normal oyuncudan 2 kat fazla vurmuş gibi oluyorsun.

Aegis ve elmas olacak diyorsan elmas alsan kalkanında çoksa kristallonda aegis gerekmez bile ama aegisle cubide tek başına zorlayabilirsin.

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Kasılmak için size en uygun uçuş düzeni elmas diye düşünüyorum eğer kararsız kaldıysanız uçuş düzenlerini ve özelliklerini burdan öğrenebilirsiniz.

Iyi Forumlar.

5. uriyi beklet cerrah tasarımı alırsın goliye ilerdede yan hangar acar ageis yaparsın bence

6. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

kasılmak için kesinlikle elmas al. aegis de kasılmak için çok iyidir. yani kafandaki fikri(aegis+elmas)kesinlikle uygulamalısın.

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aegis şahsen bende var ama hiç kulanmıyorum elması alabilirsin ama aegisi bir düşün istersen 5 lazer daha az olacak geminde bunların lf3 olduğunu düşünürsek 750 daha az hasar vereceksin buda çok yüksek bir rakam bence sen elması al ama goliyle takıl derim dp nin zaten çok azalmayacaktır 10 saniyede tamir olursun

8. o zaman aegis almayayımmı kasılmaya yardımıcı olmuyorsa
    bide hala kalp ile elmas arasında kaldım.

9. Vip varsa iç içe al.

10. aga ben oyuna para yatıramıyomda .(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.