Öneri Öneri Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alpha19031 tarafından 30 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alpha19031

Alpha19031 User

Merhaba Arkadaşlar
    Şu anda ne yapacağıma dair pek bir fikrim olmadığından dolayı bu konuyu acıyorum umarım yardımcı olursunuz.
    Tr5 sunucusunda oynamaya başladım yaklaşık 2 hafta falan oldu şuan ki gemimim özellikleri
    Gemiler: Goli-Venga-Leonov
    Tasarımlar:G-Enforcer-G-Veteran-V-Adept
    Lazerler:19 LF3-1 LF4- 15-Spectral Lancer II
    Kalkanlar:13 BO2
    Droidler:2 İris - 4 Flax
    Pet:4. Seviye
    Pet Mödülleri:Yok
    Ar-Ge: 1/Gemi Gövdesi
    Droid Düzenleri : X Oluşumu - Ok Uçuş
    Birleştirme Malzemeleri : 2 Prizmatik Yuva - 1 Nano Kondansatörü- 1 Nano Çanta-1 Yüksek Frekanslı Kablo
    Skylab:8.Seviye Prometium-Endrium-Terbium/7.Seviye Solar-Depo/9.Seviye Temel/6.Seviye Prometid-Duranium-Promerium/5.Seviye Xeno/4.Seviye Seprom rafineleri
    Avantajlar:23 Günlük Vip- 8 Günlük Katlayıcı-4 Günlük İndirim Paketi
    Günlük 30 K uri kasabiliyorum
    TR5 sunucusunda iris fiyatlari yaklaşık 15-50 M arası gitmekte
    LF3 fiyatlari 8-20 M arasında
    BO2 Fiyatları 8-20 M arasında yine
    Şimdi Yardımınıza İhtiyacım Olduğu Konuya Geçelim
    Katlayıcım olduğu İçin günde 1-2 saatimi 4-3 haritasında kamufle şekilde kutu toplamaya ayırıyorum kutu toplamaktan sıkıldığım vakit 3-7 haritasında sallana sallana tallon-tallin denk gelirse cubi gruplarına giriyorum.
    1-) Bu ekipmanlara göre kasılmalık konfi istiyorum
    2-) Zeta Kapısının 11 parçası kaldı.Bu gemi zeta yaparmı (Pet'e Kamıkaze 2 Alabilirim)
    3-)Pete 2.seviye oto yağma almalımıyım yoksa 8.seviyeye kadar kasıp 3.seviyemi almalıyım(13 level olduğum için görevlerden gelen tpler peti az etkiliyor)
    4-) İlk önce irislerimi kalkanlarımı yoksa lf3lerimi fullemeliyim
    5-)Önerebileceğiniz Kasılmalık Gemi Varmı (Venom Tarzı gemileri açık arttırmadan almam imkansız)
    6-)Droid Uçuş Düzenlerinde Aklımda Burgu Var Ama Oldukça Pahalı %30 İndirim İle 105.000 Uridium'a Denk Geliyor
    7-)Zeta kapısını bir kenara bırakıp Alpha kapısın yapıp Ar-Ge mi geliştirmeli miyim
    8 -) Venomun Tekillik Yeteneği Bir Kristallonu Tek Başına Öldürmeye Yeter mi. Benim Tekillik Yeteneği Bıraktığım Tallona Başka Bir Oyuncu Vurursa Bütün Ödüller O Kişiye Gidermi yoksa Paylaşılır mı.
    Şimdilik soracağım sorular bu kadar,iyi forumlar.

Son düzenlenen: 30 Haziran 2018
  2. helebidur2

helebidur2 User

yazdıklarımın arkasındayım utanmadan bide ban verdiler 20 gün..utanmazlar...sanki olmayan bişey yazmışım gibi...siz devam edin her zaman arkanızdayım eyyy moderatörler..çarı kapatsanız bile yazmaya devam edicem..

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2018
  3. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

pazar günleri glaksi kapısı olarak hades veya zeta yapmaya çalış hades ucuza açılır ama zeta havoc verebilir hatta 50 yeşil gaminet ve arge dosyası verir. 4-1 4-2 4-3 haritalarından kutu toplayarak uriyi kolayca kasabilirsin.

4. Alpha19031

Alpha19031 User

Buda Bir Seçenek Tabi.Ama hilesiz hurdasız zevkine vara vara oynamak varken neden yani.
    Önerilerin İçin Teşekkürler Tek Korkum Bu Özellikteki Gemim Zeta-Hades Yapabilirmi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2018
  5. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

zeta senin geminle biraz uzun sürer ama yapılır zevkli kapıdır eğer güve uçuş düzenin ve kamikazen varsa biraz daha hızlı sürer. hades i zaten 8 kişi yaparsın. yani bu iki kapıyı yaparsan ödüllerini alarak hızlı fullenirsin kardeşim.

6. Alpha19031

Alpha19031 User

Peki önerilerin için tekrar teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.