Öneri Verebilirmisiniz :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †Tяuva^ƒŧ^Mmo† tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar nerdeyse full gemim var oyundan zevk alamıyorum ne yapsam ne etsem canım sıkılıyor :) nerde o severek heyecanlanarak oynadıgımız günler sizden tavsiye istiyorum neler yapayımda sıkılmayayım. dediğim gibi gemi full :) Ne yapsam canım sıkılıyor bir süre sonra.eski hali yok

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Görevleri tamamen bitirdinizmi.

Gemi görevlerini alarak kesim yapabilirsiniz.

Şirket içinde bulunan güçlü klanlarla iç savaş yapabilirsiniz.

Haritada gezerken kamufle açılıp düşman klan tarafından patlatılmak insanı acayip gaza getiriyor :).

Keyifli Forumlar.

3. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Haritalarda düşman kesmek istiyorsanız oyuncuların online oldugu saatlerde oyuna girmenizi tavsiye ederiz

İyi forumlar

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Kutu topla kapı yap.Tatil zamanlarında da oyuncu sayısı biraz artmış olacağı için o zamanlarda girip adam kesin...

5. Dediğinizi Sürekli Yaşıyorum :D Bulamaça çeviriyorlar tank olarak gezdiğim için (citadel-halka) işkence çektire çektire kesiyorlar :D :D Çaresizce ölümümü izliyorum

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Goliath gemisiyle gezerseniz hem saldırı hemde savunma yönünden avantajlı olursunuz.

Keyifli Forumlar.

7. İstasyon kurup savunma yap toplu gelen olursa katliam çıkar :D

8. Çok güçlüler be usta 1v1 350 k görüyorum üstümde bende 300 atıyorum ama 1v1 atamıyoruz elbet biri çıkıp 2v1 e çeviriyor işi ölümsüz değiliz bizde bi yere kadar :D

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende ayni durumdayim :D bulursan guzel yeniden hevesle oyuna baglicak bir yol bizede soyle.bizim diyar bildiginiz gibi degil artik.nasil duzelir nasil eski haline gelir bilinmez.ne gorev yapmak mumkun ne kasilmak.ne cubi donmek ic savaslardan dusmanlar rahatca gezer oldu haritalarda :D yazmasi uzun bilen bilir:)oyundan cok forumdayiz iste bu sebep:) bari yenilere az cok tavsiyeler veriyoruz yada bir kac fikirler uretiyoruz.bi umut :)

10. Yalan yok şu oyuna girip yaptıgım tek şey pala toplayıp gördüklerimi kesmek başka bişey yapmıyorum :D clanım da yok server boş haritalar sakin can yok serverde birleşse serverler güzel olur

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ne guzel iste :D tr 1 gelseydin tam tersini derdin pala toplayamiyorum kasilamiyorum dusman dolu v.b v.b :D

12. o değilde en kötüsü kestiğim adamın 7-8 kişiyle geri dönmesi :D 20 bin vuravura kestiler :D hangi birine dalıcaz :D

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence size iyi bir klan lazim savassiz ama online sayisi yuksek bolca kasilan :D hem ozaman cok keyifli olur hem dusmanlar oyle kolay yanasamaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.