Öneri Vermek İsteyenler İçeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemide LF-4 ler 34 tane var diroitler 10 tane 10 havoc 2 hercules var geliştirme diroitlerde sadece apis 16. seviye diğerleri 1. seviye lf4 lerin hepsi 1. seviye petin içi bomboş :D sadece 3 4 tane gerekli 3. seviye modül var pusat ve cerrah yok sizce bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz sırasıyla şu şu şu diye açıklarsanız sevinirim.

İyi Forumlar :)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bu tür konuları yeni başlayanlar kısmına açarsanız , Daha hızlı cevap alabilirsiniz

Konunuzu uygun kısıma taşıyorum

İyi Forumlar

3. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Çok güçlü değilim ama bence herculesleri fulleyip bir yandan geliştirme yapman taraftarıyım.Argende zaten vardır o ekipmanları olan birine göre

4. lf4 ful sayılır şimdi onları geliştirerek vuruş gücünü arttırmalısın bu arada kappada yaparak herkulleri fullersin

5. Droit uçuş düzenleri ve arge hakkında bilgi vermemişsin onun için onlara değinmeyeceğim, önceliğin
    İris ve zeus larını geliştirmek olsun
    Sonra herc fullemen lazım
    Sonra b02 gelistirmeleri 20 tane yeterli olur ve en son lf4 gelistirmeleri.

6. Onları unutmuşum 36 savaş argesi dağıtılı uçuş düzeni halka burgu güve kalp ve elmas var kalkan geliştirmelerini lf4 ten önce mi yapmalıyım diyorsun şimdi

7. Aynen oyle. Gerekirse 1000 tane lf4 un full 16 lwl olsun kalkan olmadıkça kaybeden tarafta olursun ama onlardanda once droit, kalkan ve en son lf4 arada 5'li roket atarıda gelistirirsin.

8. pekala öyle yapıcam peki herculesleri geliştirmeden önce mi yapıyım birde petin içide boş peti doldurmamı önerirmisin ?

9. Geliştirmeler herc fullemekten uzun süreceği için herci fulle,
    Petin icini ise nerede kullanacağına gore donatabilirsin ama suan ona onem vermesende olur zamanla fullersin yapıcak bir sey kalmadığında.:)

10. Çok sağol dostum o zaman herculesleri fulledikten sonra kalkanları geliştiriyim bana kalsa lf4 leri geliştirirdim

İyi Forumlar

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  11. Rica ederim.
    Dedigim gibi vuruş gucu ne kadar yuksek bir gemi olsada düşmana karsı dayanamadıgı zaman her zaman yenilen taraf olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.