Öneri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KralTr, Jan 28, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KralTr

KralTr User

Merhaba oncelikle konum su
    Gemimi gelistirmek istiyorum fakat bir cok secenek var ornegin
    Lazer diroid gelistirme
    Zeta/alpha/beta yapma
    Lf4 bulmak
    Apis yapmak gibi

Gemimim ozellikleri soyle
    Cift hangar goli(spec)+aegis(tasarim yok)
    16 seviye
    Full lf3 bo2 iris
    lf4 apis ve zeus yok
    Pet 8 seviye kami3 toplama3 yagma3 3.seviye 3 tane radar var
    1 havoc 1 hercules tasarimi var
    Elmas ve credi ile alinan ucus duzenleri var
    21 arge (24 arge odakli)
    Hazırda 70k uri var

Ayrica beta kapisi acik
    Bu ozelliklere gore gelisme onceligin hangi yonde olmali

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bence sıradaki amacınız argeden sonra apis zeus ve lf4 olmalı. Bunu da zeta yaparak halledebilirsin.Hem havoclarınıza tamamlayabilirsiniz hem gelen günlük dosyalar ile arge , hem de gelen anahtarlarla kutu açarak lf4, zeus veya apisinizi tamamlayabilirsiniz.

Keyifli forumlar .

3. Merhabalar;

Öncelikle kasılmak istiyorsanız aegisi kullanmanızı tavsiye ederim.X-6 haritalarında herkesle beraber cubikon kesebilirsiniz kesen yoksa kristallon vb. yaratıkları kesebilirsiniz.Sıkılırsanız kamufle alıp pwp haritalarında kutu toplayabilirsiniz yada paladium toplayıp havoclarınız için zeta yapabilirsiniz.Ama kendinize bir öncelik belirlemenizi tavsiye ederim.Örneğin havoclarımı fulliyecem gibi.

İyi forumlar.

4. KralTr

KralTr User

Suan surekli paladium ttopluyorum zeta yapabilmek ici. Ama bir arkadasimda surekli kutu acip apis ve lf4 yapmami soyledi baska biride gelistirmelere basla dedi fakat benim aklimda epsilon vardi ilk kez yapacagim icin lf4 vermesi dolayisiyla

5. Merhabalar;

Üstte de dediğim gibi herkes bir öneri söyler ama sizin kendinize bir yol çizmeniz gerekli ilk epsilon yapabilirsiniz lf4 vermesi için.Daha sonra havoclarınızı fullemek istiyorsanız tavsiyem biraz kasılın biraz paladium toplayın zeta yapın.Ama eksiklerinizi sırasıyla yapın yoks hepsi birbirine karışabilir:) .

İyi forumlar.

6. KralTr

KralTr User

evet dediginiz gibi her sey birbirine girdi biraz hedef belirleme calisiyorum sagolun onerileriniz icin modlarim

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argenizi tamamladıktan sonra apis ve zeus gerekecektir.Bunun için kutu açmalısınız.Zeta yaparakta kutu anahtarları biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar

8. KralTr

KralTr User

Bi yandan da hem gorev yaparak hem de zeta yaparak biriktiriyorum anahtarlari fakat kutuda sansim pek yaver gitmiyor ne yazikki

9. Merhabalar;

Zeus gününde kutu açabilirsiniz.Sebebi o günde kutu açan daha çok olduğu için lf4 veya droid parçası verme olasılığı artıyor.

İyi forumlar.

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

Zeus günü kapıdan gelen kutularla apis parçası aramanı tavsiye ederim.uridyum ile diroid geliştir.

11. KralTr

KralTr User

Bu arada soylemeyi unutmusum yarin vip alicam bunu da go onunde bulundurursaniz sevinirim tesekkurler

12. Merhabalar;

Vip alacaksanız kamikazenizi kullanmayı ihmal etmeyiniz yaratık keserken ben hiç aksatmam özellikle cubikon keserken :).

İyi forumlar

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Apis ve zeus için parça çıkarmanız lazım.Buda sadece kutudan çıkmakta.Zeus günlerinde 50-100 arası kutu açmaya çalışınız.Bu şekilde zamanla birikim olacaktır.

İyi forumlar

14. KralTr

KralTr User

Hepinize tesekkurler tavsiyeleriniz icin konu kilitlenebilir

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.