Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 6 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şimdi 180k uri var önümde 2 seçenek var biri direk indirim çekip ggx2 gününde kappa kapısına yatırmak diğeri de 7 tane lv3 radar protokolü var pette onu tamamlayıp pala ve kutu toplamak hesaplarıma göre %30 indirimle slotları açmak ve protokolleri almak 209k uridium yapıyor siz hangisini önerirsiniz ve pet protokollerine indirim ne zaman gelir onu da bekleyebilirim.

2. Eğer şu 2 seçenek üzerinden düşünecek olursak ; İlk seçeneği yaparsan diğer kapıları zor açarsın. 2. dediğin seçeneği yaparsan diğer kapıları açmak senin için daha kolay olur. Bence palladium toplamak için yatırım yap. Pet modüllerine indirim gelmiyor diye biliyorum.

3. Yorumun için teşekkür ederim ama eğer ki yanlış hatırlamıyorsam diğer pet protokollerini ve modüllerini indirimle aldım eğer ki gelmiyorsa şöyle diyebilirim %30 indirimle diye yazdım protokollere ve modüllere gelen indirimi işin içine katmadım paketlerden gelen indirimleri kullanarak düşündüm teşekkürler indirim gelip gelmeyeceğini bilen biri çıkarsa mükemmel olur iyi günler.

4. tüm uridiumu pete yatırmaya karar verdim ve indirim geleceği zamanı bilen biri cevap verince konu kilitlenebilir.

5. PET'te 6-7 radardan fazlası çokta işe yaramıyor açıkçası daha fazla almanıza gerek yok derim. Urinizi başka bir şey için saklayın veya harcayın.

6. Şimdi şöyle 12 tane radar almak mantıksız birşey mi pala için ilk böyle sorayım. Benim planım şöyleydi katlayıcı alıp 1 haftada 209k uridiumu tamamlayıp peti fullemekti şuan elimde 252k uridium var yetiyor da artıyor bile 12 tane radarla 5-3 de palanın oldugu bölgenin tam ortasına geçicektim belki az yukarı o buluttan dışarda kamu basar dururdum citadel ile pet toplardı diye düşünüyorum tüm palanın oldugu bölgeyi siz mantıksız diyince kappa kapısına yatırmayı düşündüm o da çok mantıksız uzun vadeli düşünürsek en fazla 3 kappa açılır tüm indirimlerle gelen uridiumlar dahil değil sonrası boş vakit ama sürekli günde 1-2 kere ambar fullesem 3 günde 1 kappa yapmış olurum diye düşünüyorum yanlış olduğum bir nokta varsa düzeltin böyle düşünüyorum yani uzatmaya gerek yok

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2018
  7. Ben size palladium toplamanızın mantıksız olduğunu söylemedim elbette. Demek istediği sadece 6-7 radar da işinizi evvela görecektir. Tavsiyem 6 tane alıp dediğiniz şekilde deneyiniz. Ama geminiz hareket etmediğinde pet pek toplamıyor. Ara ara boş zamanlarda uçtan uca tıklarsanız daha iyi olur. Dediğim gibi 6 tane alın ve deneyin eğer çok açılmazsa alırsınız tekrar.

Hammadde toplayıcının menzili zaten geniştir bir de 6 tane takarsanız zaten istediğiniz mesafeye ulaşırsınız diye tahmin ediyorum.

8. 7 tane radar protokolü zaten var paladayken ben toplayayım istemiyorum ben böyle arada bir sağ sol yapayım küçük menzilde ekranın alanı kadar pet gerisini halletsin istiyorum çok birşey istemiyorum ki :))

9. Bunu istemenize gerek yok yani pet hiçbir zaman siz bi uçtayken diğer uçta olmayacak olsa bile hemen geri döner sonra 12 radar işlevsiz yani kutu olsa kurtarma alın derdim palaldium için de 7 radar yetecektir.Pet indirimine gelirsek eskiden %15 gelirdi fakat belki 4-5aydır gelmiyor o yüzden hiç beklemeeyin onu.

10. kardeş benim tavsiyem 2 seçenegin dışında bir önerim var bence 3 haritalarında mordon saimon kes pişman olmazsın hafta sonuna kadar urini katlar ordan pala ya girersin kapıya basarsan öyle çok bir kapı yapamazsın ama ihtiyaçlarını tamamlıcak uriyi biriktirmeni saglar hafta sonuda cubiler boş olur şu anki duruma göre yada 4,5 boş olur kolayca kasılırsın hafta başıda pala olur kutu toplama işi yaş iş ki mordon ve saimon gerektigi hızda kesersen saate 10,000 bile kolayca yaparsın görevleride yaparsan katlanır hem anahtar oluşturmak için scarp ta toplarsın bol şans

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.