Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Ekipman; aegis, 8 iris, 1 havoç, 8 arge, 25 lf3, 1 lf4, 16 bo2, kalp uçuş düzeni

150k uridium var sizce bununla korsan kutusu alıp apis gününde mi açsam yoksa elmas uçuş düzeni mi alsam?
    Argeyi zeta yaparak halletmeyi düşünüyorum sizce?
    Geliştirmelere apis ve zeustan sonra mı başlamalıyım?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Apis kutusu açmanızı öneririm. Geliştirmelere diroitlerden başlamanız daha iyi olur bence :)

Keyifli forumlar

3. arge yap.

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Argeyi görmemişim :) Teşekkür ederim.

Argeyi 24 yapmanızı öneririm.

5. önemli değil modum :)

6. tiaremy94

tiaremy94 User

Yok ben arge yapmam gerketiğini biliyorum ama kapıyla mı arge tamamlamalıyım yoksa uridium ve ticaretle mi?

7. uri-ticaret-zeta

8. tiaremy94

tiaremy94 User

Arge mi önceliğim olmalı apis mi? Çünkü pvp falan yapmıyorum baskına da çok gitmiyorum.

9. arge

apis sonra, arge olmazsa olmazlardan
    ha bide elması unut bi işe yaramaz, max 5000 kalkan yenide kasılıyosan illaki 6-7bin vurucaklar sana minimum yani pek bi işe yaramaz ama battelary de iyi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Zeta yapıp hem havoc şansınız olur hem 25 anahtarla zeus için anahtar biriktirirsiniz.Uridium ilede arge yaparsınız veya diğer zetaya basarsınız size kalmış :)

11. önce arge :)
    bende 17 lf4 var ama 18 arge var argesiz gemi bi işe yaramıyor argeli ama lf4 süz gemiyle neredeyse aynı vuruyorum

12. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Önceliğin 24 Arge olmalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.