Öneride bulunurmusunuz...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21 tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar selam şuan full lf 3 bo2 11 arge kami2 venom ve şimşek tasarımlı bi gemim var vıp var full ırıs bundan sonraki süreç için nasıl bir yol izlemeliyim sizce gemim kapılar işin yetermi mesela zeta için yada urileri vs falan argeye mi yatırayım full skylab genel olarak 10. seviye önerilerinizi bekliyorum. Bu arada ufak tefek ara sıra oyuna para atabilirim şimdiden tsk iyi forumlar.

2. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

para harcama aklın varsa bu oyuna hele hele böyle bir gemiye.11 yıldır oynuyorum oyun bugünkü halinden daha kötü olmamamıştı. artık yürümüyor oyun laglar buglar deli olmamak elde değil.

3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım benim şahsi fikrimce sizin ilk önce bolcana zeta ve kappa kapısına yönelmeniz olacaktır. Oradan alacağınız günlük dosya ile argenizi yükseltmeniz olacaktır alacağınız yeşil ganimet anahtarlada lf4 lerinizi tamamlarsınız. Zetadan havoc kappadanda herkül çıkarma şansınızda vardır.

İyi forumlar.

4. userqq

userqq User

Kardeşim öncelikle skylabını 20 seviyeye tamamlanan gerekiyor gemine daha fazla seprom yüklemek açısından onun dışında palladium toplayarak sürekli zeta yapmalısın pazar günü x2 gününde böylece argeni dizersin zeus gününde de kutu açar apis zeusunu tamamlamaya çalışırsın uri kasmak için cubi gruplarına katılabilirsin burgu diroit düzeni alman da kasılırken fayda sağlar.

5. yani zetayı dönebilirim mi diyosunuz

6. Linuced

Linuced User

Evet zeta basit bir kapıdır şuan ki ekpimanların ile kapiyi tamamlayabilirsin.

7. uzayl80

uzayl80 User

iyice okudum yazılarını argen düşük 1 onu zetayla argeyi tmmla havuçları fulle bi 25 zeta falan dönsen yeterli 2 kappadan devam et hem herkül hem lf4 verme sansı var senin gemiler zetaya uygundur 2 confi yapacaksın 1 ci konfi full lazer irisler dail full gemiye kalkan cekk 2 ci konfi gemde lazer full gemide full hız irislerede yarı lazer yada yarı kalkan yada ful kalkan cek sarı taşlada büyük yarıkla lazeri besle son olarak npc ile uri kasarkende ben bariyer düzeni tavsiye ederim kapıdada kulanırsın

8. Zaten genel olarak 1. konfi geni full hız 2. full kalkan kullanıyorum yeterli oluyo gerekli cevapları aldım arkadasların eklicek bişeyi yoksa konu kilitlene bilir uardımcı olan herkesin eline emeğine sağlık teşekkür ederim