Önerileriniz Lazım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyHashirama tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Arkadaşlar böyle işte şuan ne yapmamı önerirsiniz.

Not:Arge yok

Dipnot:Oynadığım sw pahalı deil aegis 300m civardı lf3 3 15m 10m 5m 1m değişiyo
    iris bazen 15m bazen 5m bazen 20m b02 lf3 gibi g.dosyası 1m 5m arası.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Öncelikle LF3 lerinizi ve kalkanlarınızı tamamlamalısınız

skylabınızı geliştiriniz ilerleyen zamanlarda size premerıum ve semprom çok yarayacaktır skylabınızda TEMEL ve SOLAR modülünüzün seviyeleri diğerlerinden her zaman yüksek olmalıdır bu üretimde size gereken enerjiyi sorunsuz sağlayacaktır sol taraftaki toplayıcılar ile sağ taraftaki rafineriler her zaman eşit olmalıdır yada sol tarftaki toplayıcılar sağ taraf rafinerilerden yüksek olabilir.

İlk 4-5 irisinizi kasıldığınız uri ile alarak diğerlerini biriktirdiğiniz credi ile ticaretten almalısınız

Şuan gördüğüm kadarı ile vega da olmak size zor geliyor olabilir leonova geçerek eski haritalarda rahatça kasılabilirsiniz

Zaman ile argelerinizide yapınız çünki arge geminin kalbidir.

Alabiliyorsanız katlayıcı avantaj paketi alıp pwp haritalarında kutu toplayarak gelişiminizi toplayacağınız uriler ile arttırabilirsiniz.

Pet için şuan çok fazla bir şeye gerek yoktur ama i8 level yapmadan bir daha modül almayınız çünki 8 levelden sonra seviye 3 ler biraz pahalı olacaktır ve daha önce aldıklarınız artık size güçsüz gelecek ve boşa almış olacaksınız şuan için pet yeterlidir.

Umarım size bir yol gösterebilmişimdir kolay gelsin.

3. Nefes FM saolun.

Kutu açmıştım bir tane xp b01 çıktı 1 saatlik bende geçtm vegaya adept i aldım(tp veren tasarımı) sibelonit falan kestim.

Nefes bunu beğendi.
  4. Captivity

Captivity User

Bana kalırsa hızlıca skyblabı geliştir ve vegayı bir kenara atıp leanov alıp x3 te önüne geleni kesmek senin işine yarayabilir ve server fiyatlarının bukadar ucuz olması senin sadece ilk 1yada 2 irise uridium harcaman gerektiğine dair bir işaret ben şahsen tr3 te bile sadece ilk irisi uridium ile aldım :D
    Ve ucuz bir serv erda oynuyorsan lf3 ten önce bo-2 leri tamamlamanı öneririm çünkü server ucuzsa ve sen yeni başladıysan acımadan kafanda x4 ü patlatıyorlar :)

5. Ancasin

Ancasin User

Kendini ispiyonlamak gibi mi olmuş ne

Son düzenlenen: 4 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.