Önerilerinize Açığım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 9 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi forumlar!
    Eski oyunculardanım 2011 den ber bazen düzenli bazen 2 yıl bırakıp oyuns devam ediyprım şu anda yeniden başladım ama hüsrana uğramdım desem yalan olur eski tadı kalmamış, oyun eskisi gibi oynatmıyo kendini... Neyse konudan sapmayalım bildiğiniz şeyler bunlar.

Aegis-Citadel-Sinek-Solace-Sentinel-Venom
    PET-Kami3 Oto yağma3 hammade toplama3 2 de radar protokol
    Burgu-Güve-Halka
    1Lf4 1Havoc
    24 arge düşmanlara karşı lazer bonusu ve kalkan ağırlıklı
    Elit bol
    700 k uri var bir sonraki %400 de bir miktar daha çekip 1m yapacağım
    Apis Zeus yok apiste 16 parça var
    Tr5 bu arada

Evet arkadaşlar gemi bu ben kutu açayım dedim ama zetayı x2 de yaparak güzel lgf ve anahtar kasarım diyorum ama bir yandan diroit tasarımı ve lf4 de lazım

Dediğim gibi arkadaşlar oyunun sonhaline biraz yabancıyım kasılma önerilerinizi, ekipman geliştirme önerilerinizi, oyuna devam etme stratejilerinizi 4 gözle bekliyorum

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar!

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2017
  2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bende oyunu bırakıp yeni başlayanlardanım yaklaşık 3 ay oldu.Bende strateji olarak sizin düşündüklerinizi düşündüm fakat burada çok kombinasyon var.

Siz zaten havocları tamamlamak için zeta yapacaksınız ve Zeta'nın ödülleri gayet güzel. Uridium basılabilir açmak için fakat işler burada karışıyor. 100 dosya + 50anahtar + 35.000 uridium + 13.272 yaratıklardan gelen uridium = gayet tatminkar bir sonuç.Fakat ben bunları hesapladıktan sonra biraz LF-4 ihtiyacımı gidereyim dedim yani 20-25 LF-4 civarı. Hem vuruşum biraz olsun düzelsin hemde kapıları daha hızlı yapmak için.Bu aşamadan sonra uridiumu kapıya basmayı düşünmüştüm.(Ödülleri x2 günü için konuştum.)

LF-4 için söyleyeceklerim bu kadar tercih sizindir :)

İyi Forumlar..

3. Öncelikle cevabınız için teşekkürler

Peki 1m uriye sizce kaç zeta açılır?

4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ne desem yanlış olur çünkü çok değişkenli bir yapıdır bu.İndirim paketi+GG indirimi ile 55 uridiuma düşüyor GG enerjileri.
    Ortalama 1600 parçada açılıyor desek bu da 88.000 uridiumdur.Düz Hesap 90.000 uridium dersek kabataslak 11 Zeta demek.
    Her 2 Zetadan gelen uriler ile 1 kapı açabiliriz şanslıysak. 11-5-2 diye gidecek ufak bir matematik hesabı ile. Yani 18 kapı yapıyor.(Fark ettiyseniz geriye çok uridium kaldı.)

Fakat olasılık hesaplarında matematik işe yaramaz. Belki 10 kapı açarsınız belki 22 kapı.

İyi Forumlar...

5. bence devam etme. 1 milyon uriyle o gemi düzelmez. oyunda okadar çok yenilik olduki halada yenilikler devam ediyor. oyunda düzeltilemeyen hatalar aldı başını gitti çözüme kavuşmuyor. zaten oyuncu azlığınıda görmüşsündür. bu saatten sonra başlanmaz.illede başlicam diyosan ilerde arge sistemi kalkıcak o kadar emek verdim logfile kastım diye üzülme sonra. oyunda birçok şey değişecek bence başlamak için uygun zaman değil.

6. Açık söyliyim modumuz da demiş zaten kesin zeta yap pazar günü x2 galaksi kapıları günü biliyosundur o gün yapabildiğin kadar zeta yapmanı öneririm çünkü şöyle düşün 1gg indirimm+vip+gg indirimi ile 55 uridium oluyor 2000 ggye zeta açtıgını düşünürsek 110 k uridium zeta açmaya gider zetanın ödüllerinde ise 50k uri var (npc+ödül) bu sayede her zeta 60k gibi düşünürsen 1m uridiuma yaklaşık olarak16-17 zeta açarsın ve bu 16 zeta gibi düşünsek 800 anahtar,1600dosya demekki 1600 taneye 4 arge falan yaparsın zaten gg basarken de elit insta derken hemde çokşey birikmiş olur şanslıysan da 10havoc yaparsın hemde şp tp ucb kasarsın.
    Ayrıca anahtarlarını LF-4günü açarsan baya bi Lf-4 bulacağını düşünyorum yani şans işi ama bana kalırsa 800 anahtara yaklaşık 15lLf-4 gelir.Fakat zaten Lf-4leri zamanla hades epsilon kappa derken toplarsın.Bu yüzden önerim cumaları Zeus günü kutularını açman hemde Lf-4 tasarım bulma ihtimalin de var.
    Kolay gelsin

7. Cevabınız için teşekkürler öncelikle

Arge sistemi kalkınca heralde yerine bişeyler koyarlar yoksa çok saçma olur gerçi darkorbitten bahsediyoruz her an her şey olabilir

Cevabınız için teşekkürler öncelikle

Apis günü diye birşey oluyormu artık yoksa apis parçası çıkma ihtimali yüksekmi zaten?

Cevabınız için teşekkürler öncelikle

Peki siz ve diğer arkadaşlar kappa hakkında ne düşünüyosunuz? O kapıda sanırım hem droit tasarımı hemde lf4 ihtimali var 4 te 1 lik ama o droit tasarımının ne işe yaradığını bile bilmiyorum açıkcası.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2017
  8. Apis parçası genelde Lf-4 ve Zeusa göre yüksek o yüzden Apis günü yok zaten siz o kadar anahtarı Zeus veya Lf-4 güününde açarsanız eminolun apis baya bi parça artmış olur.

9. Tamamdır öyleyse çok sağolun.
    Bu arada dün itibariyle venomda sahibiyim seprom beslemesi varken tek cubi kesebiliyorum ama amacım x3 sab ile kesmek diğer türlü x4 gidiyor oda aegis ile olur sanırım. Özetle mümkünse kasılma ile ilgili varsa önerilerinizide alabilirmiyim hangi gemi düzen konfi harita vs...

10. Bana kalırsa şuan için kesinlikle katlayıcı alıp pvpde kutu toplamalısın pette 3 seviye oto toplayıcı varsa yoksa dediğin gibi cubiler boşsa kesebilirsin veya Palladium toplayarak da Zeta açabilirsin.Neyse soruna gelirsek bence Venoma çift yavaş konfi dizersen Cubiyi sab+x3 le de kesebilirsin venom skill ile birlkte tabi çift yavaş derken dirolar lf3 jeneratörler kalkan şeklinde.Fakat düşman gelirse kaçamazsın ölürsün.O yüzden en mantıklısı şuan için en azından Havoclar fullenene kadar pvpde katlayıcı ile kutu toplamak gibi duruyor.

11. Onu yapıyorum zaten katlayıcıda var ama ara sıra credi için olsun gerekse can sıkıntısından kasılmak gerekiyor
    Pala ilemi daha rahat zeta açarım yoksa kutu toplayarakmı?
    Birde venom aegisden daha iyi olur diyosunuz cubide öylemi?

12. Cubikonda tabiki de aegis daha işinize yarar şu an için.Fakat geliştirkten sonra zaten goliath dışında bi gemi kullanılmıyor.Yani full Lf-4ten sonrasında o mana da dedim yoksa sizin özelliklerinize göre cubikon kesmek için aegis baya yararlı olacaktır.Fakat venomda iş görür.Ayrıca aegisi kesinlikle uridiumla almanızı önermem.
    Eğer uridiumları da kapıya indirim paketi+ gg inidirmi ile bascağım diyorsanız kesinlikle kutu toplamak daha mantıklı.Pette radar ve kurtarmada varsa kesin pvpde katlayıcı ile kutu derim.

13. Aegis e sahibim zaten
    Radar daha fazla düşünmüyorumda kurtarma protokolüne birkaç yüz k yatırabilirim aslında çok yararlı olucak ise, radarıda daha fazlasını düşünmelimiyim yada?

14. Radar 3 tane yeterli diye düşnüyorum ben.Kaç var sizde tam bilmiyorum ama ben 3 radar 9 kurtarma ile topluyorum ve çok memnunum ayrıca kurtarmaya yatırırsanız işinze ileride ve şimdi çok yarar ama emeğinizle kastığınız urileri yatırmak da çok koyar insana ayrıca argeden toplamda %20 kutu içeriğini arttıran argeye de 5 arge verebilirsiniz.Sürekli kutu toplamayı düşnüyorsanız baya yararlı olacaktır.Ben 1 kutudan 460tan fazla uridium 5 de gg alıyorum mesela ben derken pet alıyo :)
    Fakat argemi bozamam derseniz de haklısınız.

15. Arge sistemi kalkıcak diye yazmıştı bir arkadaş ama ondan cevap bekliyorum bakalım, argede bendede o yüzde 20 verende 3 basılı onu fulleyebilirim zeta ile ama o bağlayıcı ışın 1 e arge yatırmam diye düşünüyorum
    Bende işte 2 adet radar var lvl3, bir kutuda katlayıcıyla max 330uri ve 3 gg görüyorum.
    Birde kurtarma protokolü sadece pettemi arttırıyo gemide arttırmıyormu?

16. Sampson

Sampson User

pvp de oto toplamaya bırak ban atmıyolar yıl sonuna kadar herşeyi fullersin

17. Valla ondan tırsıyorum biraz max 2 saat bırakıyorum, tırsmamalımıyım?

18. Tırsmak derken oyunu normal şekilde oynuyosanız tırsıcak bişey yok :) Yani rahat rahat toplayabilirsiniz kutunuzu.Arge sisteminin kalkacağını hiç düşünmüyorum yani arge sisteminden önce oyun kalkmalı öyle bi durum olursa :)
    Ayrıca kurtarma protokolü malesef sadece peti arttırıyor.Fakat bağlayııcı ışın argesi hem peti hem sizi arttırıyo sanırım.Ve baya yararlı oluyor.

19. Kurtarmaya o kadar uri harcamamda bağlayıcı ışın 2 de 2 argem kaldı onları basıcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.