Önerilerinize İhtiyacım Var

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve frhtblt2145 tarafından 8 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir :)
    Bugün 10. hercules istatiksel droit tasarımını aldım. Şimdi kapı yaparken hangi kapıya öncelik vermeliyim ? Spartanlar için kappaya devam edip sonra seri hades mi döneyim yoksa arge ve anahtar için zeta mı döneyim ?

Gemi Özellikleri;
    Full İris+Apis+Zeus
    Full Havoc, Hercules ve Hermes
    Solace Full module (NPC,HP,Hız)
    12 Promethus Lazeri
    3 Magma
    2 HP
    2 Yansıma
    Çok sayıda LF-4

2. ateistkeci

ateistkeci User

Önerim Zeta dönmeye devam ederek Prometheus lazerlerini fullemen olacaktır, Prometheus lazerlerinden sonra da Spartan için uğraşmaya başlayabilir veya Havoc/Hercules ile bir süre devam edebilirsin tamamen sana kalmış :)

frhtblt2145 bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşımış bulunmaktayım. 10. Herculesiniz hayırlı olsun :)

Sorunuza gelicek olursak aslında geminiz gayet iyi durumda bence şuan için kesinlikle Prometheus sayınızı yükseltmeniz lazım. Spartanlar biraz daha bekleyebilir. Size önerim 30 Prometheus olmadan Spartanlara geçmemeniz, çünkü geminizin durumuna göre Prometheus lazerleriniz çok geride kalmış durumda.

Ayrıca ben anahtar için zeta dönmeyi pek sevmiyorum. Belki yanlış diyeceksiniz fakat sadece anahtar için zeta dönmek yanlış hesaplamalarıma göre 50k Uridium zarara giriyoruz. Size önerim kapı olarak haftasonları A-B-G dönüp cephane kasmanız yönünde olacak, ayrıca GG basarken belirli bir miktar Günlük Dosyası geldiği için Ar-Ge lerinizi tamamlayabileceksiniz. A-B-G lerden sonra geri kalan Uridiumlarınızla indirim paketi ile birlikte dükkandan anahtar almanızı öneriyorum. :)

İyi forumlar.

4. Önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ederim :)
    Konu kilitlenebilir.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba

Rica ederiz, umarım en kısa zamanda boy boy prometheuslarınız olur :D Konuyu isteğiniz üzere kilitliyorum

İyi forumlar dilerim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.