Önerilerinizi bekliyorum Lütfen.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _eLy™ tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _eLy™

_eLy™ User

Merhaba arkadaşlar ben yeni başladım TR6 Server'ında karakter bilgileri ;

Level:10
    Credi:5.2m
    Uridium:30K
    Gemi:LEONOV
    Silahlar: 3x LF3 , 4x LF2 , 1x Mp1
    Roketatarlar: HellStorm Launcher 2
    Jeneratörler:3x G3N 6900(50K lık itici) , 3x SG3N AO3 (128K lık kalkan)
    Extralar:Slot CPU3 ,Tamir Robotu AUTO , Labor CPU , Roket AUTO CPU , Tamir Robotu 3 , Ambar genişletme , Cephane deposu genişletme
    Diroitler: 2x 6Level FLAX

Ben şuan karakterime 3x Flax çekip 3x LF3 mü alsam yoksa başka bir öneriniz var mı ?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Credits ile başta 3-4 flax alabilirsiniz.
    • 3. Diroit 400.000 Kredi
    • 4. Diroit 800.000 Kredi
    Öncelikle açık arttırmadan hızlarınızı fullemeye çalışın.Düşman durumunda seri şekilde kaçabilesiniz. Belirli aşamaya gelene kadar Leonovu bırakmayın. Uridium ile LF-3 sayınızı arttırarak seri şekilde kasılmayıda sağlayabilirsiniz. Böylece daha hızlı credit biriktirip günde 1-2 adet LF-3 alacak duruma gelebilirsiniz. 15 adet LF-3 lazeriniz olduğunda ufak ufak kalkanlarıda elitlemeye başlayın derim ben. Ayrıca klanınız var mı bilemem ancak sağlam ( credit derdi olmayan, vergisi kapalı kalıcı bir duruma gelebilecek ) bir klana girin. Naçizane görüşümdür, diğer arkadaşların yorumlarınıda okuyun.

Keyifli Forumlar

3. Bence de Flax alıp LF-3 almalısın, Iris sayını 8, BO-2 sayını 24, LF-3 sayını 24, G3N-7900 sayını 6 yaptıktan sonra arge yapabilirsin veya Goliath'a da geçebilirsin.

4. Tr kaç ? Oyundaki Adın ne ? :D

5. _eLy™

_eLy™ User

TR6 _eLy™ Oyuncu ismim

Teşekkürler

Teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.