Önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IstanBlue tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IstanBlue

IstanBlue User

selamun aleyküm arkadaşlar oyunun önceden beri oynuyodum ara verdim. Dün yeni çar açtım. Us3 teyim.
    Gemim goli
    4 lf3
    9 lf2
    1 mp1
    3 bo2
    6 elit hız
    roketatar
    ekstra full
    başka bişeyim yok droid pet yok
    10 lwlim skylabı geliştiriyorum. full lf3 full bo2 full iris ve pet en kolay yoldan nasıl alabilirim. oyuna para yatırmayacağım. önerilerinizi bekliyorum.

Haa bide cephane sıkıntısı çekiyorum roketatar için felan fazla param yok. skylabı sürekli geliştirdiğim için yararlanamıyorum.

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2015
  2. Merhaba ,

Goliath alarak bence acele etmişsiniz. Leonov ile x-3 ve x-4 haritalarında seri olarak Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon gibi npc'lerden seri olarak imha edebildiklerinizle kasabilirsiniz. Çöplerini toplayıp satarak ve ayrıca sklab'tan Promerium yollayıp satarak kredi biriktirebilirsiniz.

Biriken krediler ile açık arttırmadan eskiklerinizi almaya çalışabilirsiniz. Ayrıca zamanla biriken uridiumu arge , uçuş düzeni , ek hangar v.b. şeyler için kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. IstanBlue

IstanBlue User

şimdi leonov mu alim yani goliathla kasılsam olmazmı

4. zorask

zorask User

Lenov candır, sen lenov al kesinlikle pişman olmazsın. ayrıca lenovla çok daha hızlı kasılacagından goliata isdediğin zaman geri dönebilirsin.

5. IstanBlue

IstanBlue User

Teşekkür Ederim öyle yapacağım heralde

Bir sorum daha olacak her zaman 10.000 uridium olunca LF3 yada BO2 mi alayım yoksa biriksin PET yada Arge için mi kullanayım ?

Birde Credits ile flax alayım mı yoksa yavaş yavaş açık artırmadan irismi alayım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2015
  6. zorask

zorask User

ben lf3 ve bo2 kalakanları ihaleden aldım. sabredebilirsen ihaleden almanı tavsiye ederim. pet icin erken ama arge icin harcayabilirsin. hatta en mantıklısı arge

7. IstanBlue

IstanBlue User

Eyvallah bu arada leonov aldım. peki flax alayımmı yoksa iris için sabır mı edeyim

8. zorask

zorask User

yok flaxsını al kullan iris alacagın zaman satrsın. niye bekleyecenki ?

9. hiç irisin yoksa ilk 2 irisi uridiumla alabilirsin daha yenisin anşlaşılan leonovla görevleri yaparak credits tp kasarsın yavaş yavaş birikir credits ve uriler ama urileri lf3 bo2 ye harcama arge ypabilirsin veya biriktirebilirsin. ama meraklanmayın zamanla düzeltirsiniz...
    iyi oyunlar ...

10. IstanBlue

IstanBlue User

Görevler felan bitti uridiumu harcamayacağım ilk önce skylabı 10 lwl felan yapim yavaş yavaş açık artırmadan alacam bu arada harbiden leonovla kasılmak çok zevkliymiş

11. ewt leonov oyuna yein başlayanlar için en iyi gemidir hasarın roketin vuruşu felan daha fazla olur inş. kısa zamanda güçlenirsin.
    iyi oyunlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.