Önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ALL-STAR[FNC] tarafından 21 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm arkadaşlar oyunu eskiden beri oynardım en son 2013 yılında bırakmıştım oyunu.
    TR5 de bi gemim vardı tekrar girdim iki gün önce gemi aegis 18 arge full lf3 kalkan iris vs lf4 ve apis zeus yok. iki gündür takılıyorum server da eskisi gibi kalabalık yok eski tadı alamadım girdiğimde açıkçası
    Şimdi ne yapayım sizce bu serverde gemiyle devam edeyimmi veya yeni server flan varmı öneriniz ne olur paylaşırsanız sevinirim

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Açıkçası full LF-3 bir gemi yapmak 1 hafta alıyor. 18 arge yapmanız ise, durumunuza göre değişir.Ama yok yere geminizi bırakmayın bence. x2 günlerinde zeta kapısı yaparak havoc fulleyin bir şekilde LF-4 leri de zetadan gelen anahtarlar ile bulabilirsiniz.Havocları fulleyin sonra yine görüşelim :D

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.