önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben hammadde toplayıcı 3 aldım görevden gelen kamuflaj cpu var onlarla birlikte 5-3 gidiyorum tam sisli bölge sınıra afk kalıyorum peti bırakıyorum sizce yarım saatte ortalama kaç pala gelir pet sürekli çalışıyo

2. Merhaba,
    Serverin kalabalık değilse ve 5-3 durumunuda kastediyorum palladium toplayan çok çünkü.30 dakika 100-125 tane kesin toplarsın,
    İyi Forumlar.

3. 100-125 taneyi 10 dakikada topluyorum karde

4. bak kardeş bn iskandinavya da oynuyorum bnm pet de hammade3 3 tane de radar2 var. petle birlikte 100 palayı 3 dakkada topluyorum seri bir şekilde. sana önerim petle birlikte topla hem daha kısa sürede daha fazla pala toplarsın. yakıttanda tasarruf edersin

5. Beyler pet yavaş ve herkes petini salıyor birsürü kişi var ben sadece kesin miktar verdim onun peti gelişmemiş veya slotu az olabilir.

6. tr5 bzim kesim var ondan gok soylyor becen afk radar al hep 3 levle

7. beyler hesapladım bugun tam 45 dakikada pet 740 pala toplamış tabi diğer oyuncularda var pala toplayan bence iyi bir rakam palada sürekli kesiyorlar ve irislerin hasarıda yüksek bu yüzden afk kalmak iyidir

8. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Yardımcı olmak adına ben de bi bilgi vereyim;
    gemi spearhead, petim 12 level, hammadde 3, 6 tane radar 3
    petle birlikte topluyorsam 10 dakikada 400 topluyoruz; tr5

9. Bence en iyisi petle birlikte kendimizde toplamamız 700 filan topladıktan sonra bırakırız zaten insan sıkılıyor sen en iyisi tıklama programı indir ya da olursa tabi sohbete yazı yazmak için bir tuşa bas tuşun arasına kürdan filan sıkıştır kafana takma ne kadar toplarsa o kadar ama modüller 3. seviye olmasını öneriyorum :)

10. Drowhake

Drowhake User

BlackGhostun dediği gibi otomatik tıklama gibi bir program aç (oyun odaklı olmadığı bilgisayar parçalarıyla alakalı olmadığı için hile olduğunu düşünmüyorum) kamufulaj ol mesela dışarı çıkacaksın 4-5 saat boyunca binlerce toplarsın ;)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. Aynen ama sisli yerden uzak durarak kamufle ol.

12. zten gok seni goruom kamuflesin ne ypcagın bilmiom ama şimdiye kadar yatıgın yap

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.