önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 》ҚΛŞΛŦŪŔΛ《 tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm arkadaşlar
    Gemim aegis-goli-vega
    Extralar full arge 21 2havoç 1herkül
    31lf3 20 bo2 var kalp elmas ve güve düzenlerı var lazerlerde 400k pro beslemesi var
    Genelde hafta sonları girebiliyorum 200m e yakın credi ve 30k uri var bundan sonra ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Zeta kapısına yönelerek havoc şansınızın yanında verilen ganimet anahtarları ile LF4 ve hata tasarım şansınızı açacağınız kutularda denemelisiniz 4-4 4-3 4-2 ve 4-1 de aramalar yapabilirsiniz ve hatta zeus günlerinde de arama yaparak apis ve zeus içinde bir birikim yapılabilir.

3. Havoç fulleyip sonrada arge yapmayı düşünüyorum yaratık argesi önerirmisiniz ve aegis elit almalımıyım

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sürekli kasılırım diyorsanız bence yapabilirsiniz ve ageiste lazer eksikliğini bir nevi azaltmak adına ve yeteneklerdeki süreleri kısaltmak adına alınabilir.

5. Sürekli kasılırım çünkü daha yapacak çok şey var birde yeteneğin soğuma süresinimi yoksa yeteneğin süresinimi etkiliyor 200m Kasmam gerekiyor serverde 400 civarında gidiyor aegis eli te yerine citadel alıp skylabdan kredimi kassam daha iyi olur

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aegis'Elit ile tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır bence agies kullanımında elit size çok yarayacak bir tasarımdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.