Önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρєяcιє™ tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

    Foruma daha yeni üye oldum haniden beri ziyaretçi takılıyordum :D bi hoşgeldininizi alırız :D

    Konuma geçeyim.

    Ben şuan 7 lf3 15 lf2 1 iris 7 flax 2 bo2 ve 10 256k lık kalkanı olan bi goliyim. 1-7 de takılıyorum tallon falan kesiyorum bu biraz uzun sürüyor kesmesi ama ölmüyorum kesebiliyorum.

    11k urim var lf3 almamı mı önerirsiniz yoksa credi kasıp açık arttırmadan almamı mı? bildiğiniz kolay credi kasma yolu veya uri kasma yolu varsa önerebilir misiniz? 50 k ya tamamlayıp pet mi alayım?

    13 levelim 26m tp var leonov alıp x3 x4 te kasılmamı mı önerirsiniz?

    ne tür bi yol izlemeliyim skylab 3 seviye her gün geliştiriyorum 5 güne 10 level yaparım

    şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum herkesi yorumlara bekliyorum
     
  2. Foruma hoşgeldin :) Sana tam olarak ne öneririm bilemiyorum.

    Net , güzel ve yerinde fikirler vermem için hangi server'de oynadığını ve oyuncu durumunu bilmem gerekiyor.

    En iyisi ilk önce sen hangi serverde olduğunu yaz ve oyuncu yoğunluğunuda belirt.
     
  3. Teşekkürler :)

    Büyük britanya 2 sunucusunda oynamaktayım. Yoğunluk olabildiğince az pala toplayan 10 kişi 20 kişi oluyor tabi ki bu oran gece zamanında artış gösteriyor. lf3 ler bo2ler ve irisler 20 25 30 civarında gidiyor. Şuan leonov aldım ve uridium kasıyorum ve memnunum. Sizden isteyeceğim tek şey ne yapmam gerektiği 13k uridiumum var pete mi tamamlayayım 15 lf3 yapıp x 6 7 de mi kasılayım

    Teşekkürler şimdiden
     
  4. Merhaba ;

    Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
     
  5. Sunucunuz hakkında bilgim yok ama bizim server'e çok benziyor.

    Açık arttırma fiyatları da KIŞ olduğu için aynı.

    Size önereceklerim şunlar olacak :

    • Skylab ile Promerium(turuncu taş) satmalısınız.

    • Leonov ile başlangıç haritalarındaki NPC'leri kesmeli , Kargo kutularını ve etrafınızda gördüğünüz avantaj kutularını toplamalısınız.Toplamazsanız olmaz.

    • Kargo kutularından ve skylab'tan aldığınız hammaddeleri daha pahalıya satmak için şeref puanınızı çoğaltmanızı öneriyorum ki buda kasılırken görev almanız gerektiği anlamına geliyor.

    • Eğer para ile bir sıkıntınız yok ise size VIP öneriyorum.SMS göndererek 1 aylık VIP üyeliğe 12TL karşılığında sahip olabilirsiniz.Daha hızlı roket atmanızı sağlıyor ki bu da Leonov için çok çok avantajlı bir durum.

    • Kasılırken Ok Uçuş Düzenini kullanmanızı öneriyorum.Leonov'un roket avantajı daha da artıyor.

    • Son olarak önceliğiniz İris fullemek olsun.Açık arttırmadan ihalenin ucuz olduğu zamanlarda alın.
    Sonrasında LF3 fullemeye bakın.

    Önerilerim bunlar sıradan ve basit ama işe yarar ben eski zamanlarda böyle fullemiştim eski gemimi.

    Uridiumu biriktirin eğer ben dayanamam harcarım diyorsanız Pet alıp kamikaze 3 modülünü almanızı öneririm.(Dikkat diğer kamikazeleri değil kamikaze 3)

    LF3 ve Kalkanlarınızı fulledikten sonra Kristallon ve Cubikon haritalarına geçin.O zamana kadar peti almış olursunuz herhalde.Kamikaze 3'ü sürekli kullanarak kristallonları patlatabilir ve saatte 15-20k uri kasabilirsiniz.

    Size kolay gelsin :)
     
  6. Teşekkür ederim;

    Sorum karşısında bilgi sahibi oldum,

    konu kilitlenebilir.
     
  7. Merhaba ,

    Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.