Öneriniz Gerekli

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Kagan1903 tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kasılmama en iyi yardımcı olacak gemi?

1. Venom

oy sayısı 4
    44,4%
  2. Solace

oy sayısı 4
    44,4%
  3. Şimşek vega

oy sayısı 1
    11,1%
  4. Diminisher

oy sayısı 0
    0,0%
  5. Spectrum

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Aegis

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Kagan1903

Kagan1903 User

Herkese iyi oyunlar. Öncelikle gemim :

17. seviye
    Gemi olarak venom kullanıyorum (birleştirden aldım)
    1 kez zeta yaptım 2 havoc var (x2 gününde)
    şu an 2. zeta açık x2 gününü bekliyorum sürekli zeta dönmeyi planlıyorum
    Burgu ve Güve droit düzenlerine sahibim
    11Argeyim
    8 iris
    full elit hız 7900
    full bo2+1 bo3
    6 pro lazeri
    6 lf4
    2 kararsız lf4
    1 hiperplazmoit lf4
    24 lf3
    P.E.T 9. seviyede

pro lazeri görevlerini yapıp bir yandan zeta dönerek gelişme planım var. Şu an venom ve spectrum mevcut, birleştirden solace ve şimşek vega alabiliyorum. Bl de ve normal haritalarda(genelde talon kesiyorum) kasılmak için hangi gemiyi önerirsiniz?

Ek olarak hiçbir gemi modülüne sahip değilim*

P.E.T e düşman bulucu 3 almam bana bl ve normal görevlerde fayda sağlar mı?

Gemi öneriniz ve pet hakkında ki yorumunuzu bekliyorum iyi oyunlar.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Tavsiye gemini olarak Venom gemisini önermem sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü, Verdiği %5 hasar ve kendi gemi özelliği NPC keserken çok fazla işinize yarayacaktır.

Birleştirdim şu anda bu bahsettiğiniz gemileri almanızı pek önermiyorum. İlgili donanım(hardware) birleştir malzemelerini elinizde tutmanız ve ileride lazım olduğu zaman başka bir şeye harcamanızı öneririm. Ama derseniz ki benim elimde bu gemiler olsun alabilirsiniz tabiki deee.

Oyuna oynama stratejiniz şu anda çok iyi dedikleriniz gibi zeta yapmaya devam ederseniz, hızlı bir şekilde gelişip yola devam edebilirsiniz.

Düşman bulucu birkaç tık sonra almanızı tavsiye ederim BL haritasında zaten çıkan npcler belirli bu yüzden haritanın da çok büyük bir alanı olmadığını var sayarsak biraz ertelemek sizin için daha iyi.

Modüller çok önemli elinizden geldiğince almaya çalışın. Yakın zamanda gelir mi bilmiyorum lakin Solace veya Venom gemisinin hasar modülleri rakiplerinizden birkaç tık öne geçirecek avantajlara sahip.

Arge konusunda da En iyi tavsiyem savaş, şeref ve NPC argesidir. Arge demoyu indirip kendi şeklinizi de sürdürebilirsiniz.

İyi Forumlar.