Öneri Önerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 21 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

Sa arkadaşlar 17 lwlim 2 lf4 ful lf3 hız bo2 var 9 irisi 7havoc 1 hercules var 26 normal kalın sıkma 24 arge vedim 2 taneyide ayarcıyı 5/5 de yaptım yaklaşık 4500-5100 arası vuruyorum az vurmam canımı skıyo hevesim kaçıyo nasıl artirim 179 tane kutu var onlardan kaçtane lf4 çıkar ortalama ? lf4 çıksa fazla etki edermi vuruşum ? 90 k uri var ne yapmalıyım sizce ? Daha fazla kasıp neler yapılabilir iyi vurmam için ?

2. lazer ve roketleri seprom ile besle kalkan ve hızı da promerium ile besle o zaman vuruşun 6-7k olur

3. lf4 sayın oldukça azmış şu anda zetaya odaklanmanı tavsiye ederim. kasılmak istiyorsan 35 arge olman lazım yaratıklara lazer hasarını arttıran argeyi yaptığında oldukça rahatlarsın.

4. Öncelikle zeta yap havoc eksiğini gider. 2 havoc alsan tamam %10 vuruşun artıcak şuan Burgu droit tasarımın yoksa onuda almanı öneririm %20 de ordan vuruş gücü alırsın. Lazerinde seprom besli ise bunlarla birlikte iyi bir artış görüceksin. Anahtarlarını LF-4 gününe sakla şansına çıkar.

5. emirdurbak

emirdurbak User

şimdi şöle yapmayı düşünüyorum bu üriyle dizilim alim burgu ilk 179 anahtar var onud azeusta açsam orda biraz zeus çıkar 2-3 lf4 çıksa iyi olur besleme yapıyorum zatende uzun süreli vuruş istiyorum o yüzden söledim ayarcıya 5/5 verdim bundan sonra neye vereyim argeyi

6. Merhaba ,

Vuruşu arttıran gemi veya uçuş düzeni kullanabilirsiniz. Lazerlerinizi seprom ile besleyebilir dükkanda satılan ya da açık arttırmadaki desteklerden DMG B0-1 eğer satıştaysa DMG B0-2 alarak vuruşunuzu arttırabilirsiniz.

Düz 180 kutu desek denk gelirse 3-4 civarı olabilir fakat genelde 1-2 civarı oluyor. Tabi değişik sayılarda LF-4 çıkaranlar olabiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.