Özel Bayramlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 25 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?

Anketin kapanma tarihi 25 Şubat 2016.
  1. Sonuna kadar evet

84,2%
  2. hayır

15,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şimdi özel bayramlarda kutular geliyor eskiden çok güzel kutular yapıyorlardı mesela:

Ubr-100 roketi

Ucb-100 cephanesi

175-250 arası uri veren kutular

havai fişekler (halla var)

plt-2021 roketlerinden veriliyordu

şimdi arkadaşlar bunun cadılar bayramında yıl başında ve diğer özel günlerde gelmesini istiyoruz kutular böyle olmalı...

Etkinliklere gelirsek...

İstila bence geri gelmeli eski istila hani korsansız olan kucurbiomlu olanlardan işte kucurbiom kapısı gelmeli...

ve yılbaşında o yılbaşı kapısı gelmeli şimdi arkadaşlar bir çok etkinlik geldi baya fakat bunlar eskisi gibi o eski darkorbit havasını yaşatamıyor... Desteklerinizi esirgemeyin lütfen...

Bu arada bu kış festivali tüm kış boyunca sürmeli kış 1 ay değildir arkadaşlar :D biliyorsunuz :D

Son bahar festivalinde ise daha iyi daha kaliteli görevler ve sağlam ödül veren (uridium bazında) güzel etkinlik görevleri istiyoruz...

Bunların hepsi özel günler ve Özellikle yıl başında olacaktır...

Son düzenlenen: 25 Şubat 2014
  2. Bencede gelsin ben o kutulardan hiç birini toplama fırsatım olmadı :/

3. UnLiMiTeD

UnLiMiTeD User

bencede gelmeli levelleri düşük olanlar bu sayede biraz daha güçlenebilirler.

4. olsun + lf3 vern gorevler o gunluk gorevler yaratık istlia 1 hafta boyuna acık kalsın

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Şimdi bannım açılırsa bu konuya bir kaç ekleme yapacam

6. Ne zamana bann açılıyor ?

7. Ubr-100 roketi
    okuduğum anda bunu evet dedim oylamada :)

8. melih

melih User

bende aynı fikirdeyim +1

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Guncellenmistir...

10. dosbağa

dosbağa User

kutulardan çıkanlar cadılar bayramında falan çıkıyor çoğu ama haklısın yarım yamalak etkinlik yapıyorlar ve etkinlik görevleri kolaylaştırılmalı ve ödülleri güçlendirilmeli doğum günü kapısını falanda kaldırdılar iyice düşürüldü verilen ödüller yakında oyunu oynayan kalmayacak

11. Abi Cadılar Bayramı nedir yaa o_O Türk'üz Müslümanız Ne cadısı ..
    Onlar cadıalr Bayramı yapsın biz Kurban Bayramı Yapalım :D
    Geleceklerimize Sahip çıkalım :D

12. doğru

13. _DODGE_

_DODGE_ User

Müslümanızda ödüllere bakan bir INSANIM ben :) hem hristiyan oyunu normal kurban Bayramı'nı zor yaptırıyoruz.

14. +1 cubikid etkinliği çok güzeldi keşke tekrar olsa :)

15. kurban bayram diyo iri cadılar 2 tarf bizm yararımız şeyler istiyor

cubikid nasıl bişi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2014
  16. x-3, x-3ve x-4 haritalarında cubi çıkıyor canı çok daha az ve progeitleri daha az vuruyor tek başına kestiğinde yaklaşık 500 uri veriyor :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  17. ee yarr yok fazla

18. anlamadım

19. Evet Hristiyan oyunu olabilir fakat bir çok etkinliği de Türk serverleri ile ilgilenen Darkorbit ekibi yapabiliyor. Bence bize özgü olanları yapmaları daha iyi olur. Az versin ama bize özgü olsun. Cadılar bayramında 1000 Uridium vereceğine Şeker (Ramazan) Bayramında 500 Uridium versin ben razıyım şahsen ama sizleri bilemem :D

Ayrıca seni hiç anlamıyorum ya. Birazcık düzgün yazabilsen Dünyayı feth edersin inanıyorum sana :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.