Özel etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EL-ADL tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ana sayfamda arada özel etkinlik çıkıyor 13.50 tl ye 30 bin uridium diyor bu etkinliğin süresini nereden görebiliyoruz ? ve katlayıcı zamanlarında kullanabiliyor muyuz ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İndirim etkinliğinin süresi yoktur. Bu indirimler sistem tarafından atanmaktadır ve x3 ve x2 saatinde bu etkinliklerden yararlanabiliyorsunuz. Yalnız ana sayfa ekranından çıkan indirim ekranından almanız lazım.

Keyifli Forumlar

3. anladım peki tek kullanımlık mıdır ?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet bir defa yararlanabiliyorsunuz. Yararlandıktan sonra sistem tarafından farklı bir etkinlik atanmaktadır ama ne zaman atanır o konuda bizlerin bir bilgisi yoktur.

Keyifli Forumlar

5. Ben de önceden çok fazla çıkıyordu, 2 kere faydalandım bu indirimlerden daha sonra hiç çıkmadı. Yaklaşık 1 ay gibi bir zaman. Birkaç kere kullandığımız da bitiyor mu yoksa indirim gelme süreci mi uzuyor ?

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İndirimler sistem tarafından atanmaktadır. Ne zaman kime nasıl indirimler gelecek bilmiyoruz.

Keyifli Forumlar

7. kardeş son olarak ben PAYTOGO aracılığı ile 1 aylık VIP aldım ve bittikten sonra herhangi bir işlem uygulanıyor mu ? uzatılmasıyla ilgili olarak şöyle bir yazı okudum ?(iptal edilmediği takdirde otomatik olarak uzatılacaktır.) birde 1 aylık aldım 1 ay 2 hafta zaman gibi geç bitiyor tarihi sistemin vermiş olduğu bir bonus mudur ?

8. 2 tl ye 5bin uridium etkinliği çıkıyordu ilk zamanlar bende ondan bi kaç kere almıştım Son bi kaç kere değişti etkinlik en son olarak şuan 60 tl ye 150 bin uridium etkinliği geldi

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uridium sayfası statü iptal bölümünden ödeme bilgilerinizi silmelisiniz.

İyi forumlar

10. Kredi kartı bilgileri varsa otomatik kendi alıyor O yüzden onları silmen gerek ama telefonda öle birşey yok

11. sağolun iyi forumlar kolay gelsin

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlara teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.