Özel Fırsat bilgi mod!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bηgяy~Tµrk™[07] tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar herekzin bayramını kutlarım.

bi sorum olcaktı önceden tecrübesi olan ve ya bi bile modum varsa cevaplayabilrmi.

bu aşağdaki oyuna giriş yapınca sunulan özel fırsat x3 günüde 3 katımı gelir vede şu katladıkça kazana girermi. cewaplayan herkeze tşk ederim.

Bu çok özel fırsatı kaçırmamalısın!
    Merhaba uzay pilotu,

Uridium Paketi ile % 33 tasarruf et ve 150.000 URIDIUMinanılmaz bir fiyata senin olsun.
    Bu kampanya sınırlı bir süre boyunca geçerli, sakın kaçırma.
    DarkOrbit Ekibi

2. Merhaba,

Eğer bu bildirim x3 saatinde çıkarsa bunu kullanabilir ve 3 kat uri alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Aynı soru daha önce defalarca soruldu, şu konularda gerekli cevaplar verilmiş göz atabilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2015
  4. Merhaba,

Forumda link paylaşmak yasaktır konu adını ve bulunduğu bölümü belirtebilirsiniz.

Aksi takdirde gerekenler yapılacaktır.

İyi Forumlar

5. tşk ederim peki bunu katladıkça kazan hediyeleri gelirmi.?

6. Merhaba,

Evet gelicektir.150 bin uridium alırsanı o tarife üzerinden değerlendirilirsiniz.

Yani örneğin x3 saatinde 30 bin uri alayım, 90 bin uri tarifesinden ödülümü alayım gibi bir düşünce yanlış olur pakete eklediğiniz uridium tarifesi üzerinden hediyenizi alacaksınız.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. Tamam. başka sorum yok sonradan arkadaşın konudan buldum. sizde tasdiklediniz. tşk ederim konu kilitlenebilir.

8. Merhaba,

Rica ederim sağolun.

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

Son uyarımı da yaptım tekrar düzenleyip linkleri eklemişsiniz.

Aksi takdirde forum kuralları gereğince üzülerek de olsa size cezai işlem ugulayacağım.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 26 Eylül 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.