Öneri Özel gelişim kampları...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klonaskeri tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce "Özel Gelişim Kampları" olmalı mı?

1. Evet,Bence olmalı

100,0%
  2. Hayır,Bence olmamalı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klonaskeri

klonaskeri User

"Özel Gelişim Kampları" oyunda gelişim süreci çok uzun süren ve tek başlarına gelişemeyen oyuncular için gereken bir destek.Bu durumdaki oyuncular bu destek sayesinde kendini geliştirebilecek,oyunda hangi durumda hangi gemiyi hangi zamanda alabileceğini öğrenecek;skylab,galaksi kapıları,açık arttırma gibi etkenlerin önemini,bunların nasıl kullanılacağını,taktiklerini işinin ehli kişiler tarafından öğretilecek.Bu kampların avantajları hem eğitim verirken oyuncular gelişecek hem de bu kampın sonunda oyunculara gerekli görülen gemi,silah,mühimmat ve urudium verilecektir.Bu miktar oyuncuların kamplardaki başarısına göre belirlenecektir.2 Hafta sürecek bu kamp(süresi konusunda hala karar veremedim)sonunda oyuncular belli başlı sınava tabi tutulacaktır.Bu sınavlar sonunda oyunculara gerekli ödüller verilecektir...Sınavların zorluk seviyesi düşük olacak.

Saygılarımla...

2. klonaskeri

klonaskeri User

evt bende o şekilde düşünüyorum

3. Belki olabilir eger kampta tecrubeli uyeler olcaksa isin durumu degisiyo.Belki soyle olabilir ki bi ara benzeri vardi hala var mi bilmiyorum.Oyuna basladiginda tanitim olarak farkli haritaya atiyordu baska yerde gibi streunerle falan tanisiyodun ilk gorev cart curt.Bu yonde olsa daha iyi bence, oyunu yeni anlamaya calisan biri kamptan dusuk not alir ya da yapamaz falan yani sinav tadindan daha cok ogretici etkisiz olmali bence.Ki uyelere yapamadim olmadi anlamadim ne oldu simdi karmasasi yasatmasin.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.