Özel Günler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaesarClown tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, 2 tane özel günler ile ilgili sorum olacaktı.
    1) Bazı cuma günleri uprage indirimi oluyormuş ama bunu anasayfa duyurularında hiç görmedim. Bundan sonra her cuma takip edeceğim. Bir de bu indirim bizim %25 ve vip indirimiyle birleşir mi?
    2) Daha önce uridium alana hercules verildiği bi kampanya olmuş sanırım. Bu ne zaman olmuştu ve hediye alabilmek için alınması gereken asgari miktar ne kadardı?
    Şimdiden teşekkürler, Özel günlerin kaydedildiği sayfayı atmanıza gerek yok. Orayı zaten takip ediyorum ve bunlarla ilgili bir şey yazmıyor.

2. 1) Bildiğim kadarıyla indirim paketi ve vipde etki ediyor. 20:00'da bak ben o saatte görmüştüm.
    2) "150.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji + Hercules Diroit Dizaynı hediye!"
    Forumda bunu buldum en az bu kadar oluyor. En son 2 Mart 2015'de çıkmış.

CaesarClown bunu beğendi.
  3. Teşekkürler kardeşim gayet tatmin edici cevaplar vermişsin, bekleyeceğiz artık.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Evet Cuma günleri akşam 20:00 dan sonra 1 saatliğine %25 indirim saati çıkar ve VIP varsa geminizde onunla birleşir ve geliştirmelerinizi %30 gibi bir indirimle yapmış olursunuz.
    Hercul ve benzeri tasarımların urıdıum çekimlerinde verilmesi her zaman değil özel etkinliklerde geçerli olmaktadır ve duyurusu Forumdan yapılmaktadır,Forumu takipte kalınız.

İyi Forumlar.

5. Peki bu kampanya sadece tr serverlarına mı özgüydü yoksa genel miydi?

6. kaansakal

kaansakal User

1. si her sunucu da mevcut ancak her cuma çıkan bir şey değil ayda 2 ayda bir çıkan bir şey
    2. bu kampanya 2 kez çıktı ilki her sunucuya çıktı 2.si ise sadece TR serverlarına

7. Cevaplar için teşekkürler. Başka bir bilgi yoksa konu kilitlenebilir.

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyuncu isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.