Özel Günler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eğer özel bir gün gelicekse lf4 günü gibi saat kaçtan sonra aktif oluyor bilgi verirmisiniz ?

2. Merhaba ,

Normal koşullarda Almanya ile Türkiye arasında 1 saat fark var. Bir süredir saatlerin geri alım işlemi 8 Kasım'a ertelendiği için 2 saat fark oluşuyordu. Fakat 8 Kasım'dan sonra normale dönecek ve 01:00'dan sonra özel günler başlayacaktır.

İyi forumlar.

3. bugün 8 kasım oldu saatler bugünmü ileri veya geri alınacak ben pek anlamadım mesela şuan türkiye saati kaçda ?

4. Merhaba ,

Araştırmalarıma göre " Yaz saati uygulaması 7 Kasım'ı 8 Kasım'a bağlayan bu gece 04.00'ten 03.00'e alınacak. " bu şekilde bir açıklama buldum.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  5. konuyla alakası yok ama neden yaz saati uygulamasına giriyoruz kışa giriyorken yaz saati uygulamasına girmek mantıklımı ayritten yazın ise kış saati uygulamasındamıydık ? benim kafalar karıştı :)

6. Merhaba ,

Kim yazdıysa yazarken hata yapmış yani eksik yazmış :D " Yaz saati uygulaması 7 Kasım'ı 8 Kasım'a bağlayan bu gece bitiyor ve saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak. " şeklinde olması gerekiyordu.

İyi forumlar.

7. Saatler artık geri alındı adminimizin dediği gibi 01.00'da özel günler aktif olacaktır.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gün ışığından daha fazla yararlanmak için uygulanıyor.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.