Özel kampanya tarihleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FullOfTerror tarafından 22 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.Forumda biraz baktım ama göremedim.Zeus günü,lf-4 günü,helix blitz sale,happy hour,K&M sandıklar,galaxy kapısı indirimi/çifte ödül,geliştirme indirimi vs. gibi özel kampanyaların tarihleri belirli mi acaba yoksa tamamen şans eseri olarak mı beliriyorlar ? Bir de genel olarak ne sıklıkla beliriyorlar (haftada bir,ayda bir gibi) ? Bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen ?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Çifte ödül günleri vs.vs. Tamamen Merkez tarafından Belirlenmektedir Biz Forum Ekibi bilemiyoruz.

Ama şunu söyleye bilirim ki twitch yayınında eğer bilgi varsa yayın yapan Adminimiz tarafından açıklanıyor.

iyi forumlar.

3. coder545

coder545 User

ozel gunler haftalik olarak discordda veriliyor genelde hafta 1 gibi cikarlar. yarin apokalips ve kronos cikacak. pazar cift kapi ve lf4 gunu. gelistirme indirimi belli her 2 cumada bir aksam 8 de cikar. bu aksam ciktiysa haftaya cikmaz

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Discord Kullanmadığım için bilmiyorum ama bunlar Resmi olmayınca kesin değil yayınlamakta sakıncalı olur.

Yine de Cevabınız için teşekkürler.

iyi forumlar

5. Cevaplarınız için teşekkür ederim.Konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.