Özel kampanyalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Beğendiniz mi

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

Özel kampanyalar(ganimet kutusu,arge dosyası,galaxy gates enerjis vb) sanki insanlar uridium u happy hour veya mega happy hour beklemiyormuş da x1 olarak çekiyormuş gibi düşünülerek hazırlanmış.Aslında hoşlar ancak gerçekten pahalılar.
    Yani şöyle açıklayayım:
    120 ganimet anahtarı+50 Günlük Dosya:55 TL
    Oysa 75.000 uridium:45TL (75.000*3=225.000)
    1500*120+50*300=195.000 Uridium(120 ganimet anahtarı+50 Günlük Dosya)(İndirim ve Vip zaten hesaba katılmaz)
    Hem elimizde 10TL kalıyor hem de 30.000 uridium.(Fiyatı en yakını seçtim)
    Örnekler çoğaltılabilir.
    Ben bu kampanyaların fiyatlarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Bilmiyorum bu kampanyalardan yararlananlar var mı ama çok tüketilen bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
    Şimdi demeyin ki herkes x3 mü bekliyor uridium çekmek için.Herkes beklemiyordur elbet.Ama %99 luk kesimin beklediğine eminim.

Bu kadar matematik ne demeyin maksat istediğim şeyi anlatabilmekti.

KIYAMET_GÜNÜ bunu beğendi.
  2. Neden çıkarıyorlar dersen oyunu bilmeyen bir çok arkadaş var. Güçsüz veya güçlü. Her güçlü/sağlam kişi oyunu bilecek değil ya ?

Baktı ganimet anahtarı lazım bir de 50 dosya hediye cazip gelip alabilir. Yani aslında bir nevi tuzak gibi bir şey.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak bu tür maddi içerikli fikirler merkez tarafından hoş karşılanmayan konular.Çünkü fiyat vs türü durumlarda şirket dışında kişilerin söz hakkı bulunması uygun değildir.

Sizler kendi düşüncenize göre kendi harcamanızı yapabilirsiniz.Ayrıca bir oyuncunun maddi harcama yapmasını engellemek oyun kurallarınca yasaktır ve ceza alırsınız.Dikkatli olmanızda fayda var ;)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.