Özel Noel Görevi 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●BMW●M●POWER● tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm,

Bugün özel görevi almak için girdiğimde görevlerin kilitli olduğunu gördüm. Acaba hafta içi görev yapmadığımdan dolayı mıdır?

Lütfen yardım edin,

İyi Forumlar..

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Eğer hafta içi görevleri yapmadıysanız görünmez.

İyi forumlar...

3. 5 olunca açılıyordu galıba hiçmi yapmadın

4. evet hiç yapmadım :) Fenomen modum VBulletin forumda size 2 konu içinde sormuştum aynı soruyu kaç tane yapmalıyız diye cevap vermediniz ben de nasıl olsa gelir görev diye yapmadım hafta içi görevlerini buyrunuz :D

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Size demiştim görevler gelmeden bişey bilemeyiz diye. Hafta içi yapmasanız gelmez diye bir şey demedim. Ayrıca size söylediğim buydu; geçen sene hafta sonu görevleri için hafta içi görevler şart koyuluyordu bu sene nasıl olur bilemem demiştim. Artık seneye katılırsınız umarım.

İyi forumlar...

6. buzmavi

buzmavi User

Alıpta yapmadığınız bir etkinlik göreviniz var ve halen açıksa o görevi tamamlamadan yada iptal etmeden kış görevlerini alamazsınız zaten ,gözükür ama kilitli halde dururlar. Bilginize.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.