Özel npc'ler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve militaryship-3 tarafından 10 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bazı haritalarda nadiren belli saatlerde çıkan npc ler var bilirsiniz , isimlerini tam tamına hatırlamıyorum ama Capital , Find , Attitude gibi npc lerden bahsediyorum . Bu npc ler çıktıktan sonra kimse tarafından patlatılmazlarsa belli bir süre kayboluyorlar mı yoksa patlatılana kadar haritada dolaşıyorlar mı ? Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim

2. Bence kalkmıyordur çünki imhasından sonra uzun süreli bir spawnlanma süresi var yani illaki birine denk gelerek imhası olacaktır geri kaldırılma durumu varmı yokmu bilemiyorum ama şahsi fikrim olmadığı yönünde :)

3. Viraaa

Viraaa User

patlayana kadar devam.zaten haritada oyunculara yonelio direk o npcler.o yuzden patlamama imkani yok.

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Karaşimşek etkinliğiyle gelen bu NPC'ler birisi onu imha edene kadar haritada kalmaktadır. Karaşimşek etkinliği hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    NPC İsmi
    Uridium Ödülü
    Özel Ödül
    Çıktığı Harita(lar)
    Urge IV
    5,000 Uridium​
    35 I-Oil​
    x-6, 5-2​
    Attitude XIII
    5,000 Uridium​
    3,000 Seprom​
    X-7, 5-3​
    Capital I
    50,000 Uridium​
    -
    X-8​
    Regard CXI
    5,000 Uridium​
    35 I-Oil​
    x-6, 5-2​
    Observe X
    5,000 Uridium​
    3,000 Seprom​
    x-7, 5-3​
    Find VII
    50,000 Uridium​
    -
    x-8​

İyi forumlar.

5. x-6 da cubi dönerken birkaç kere denk geldim ama x-8 dekine 2-3 saat streuneR kestim gene denk gelemedim
    x-7,8 deki botlara yaradı bu npcler

6. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim kesin bir cevap almış oldum , bu yüzden konuyu kilitleyebilirsiniz iyi günler

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.